Gemeente Bleiswijk


Aanmelden voor DE GEMEENTELIJKE SPORTPRIJS 2005 op Sportgala 2006

Iedere Bleiswijkse sportvrouw, sportman of sportploeg, die in 2005 een opmerkelijke sportprestatie heeft geleverd, kan op vrijdag 24 maart 2006 tijdens Het SPORTGALA de fel begeerde Gemeentelijke Sportprijs 2005 ontvangen.

Criteria:

* Om in aanmerking te willen komen, moet de prestatie aan een van de volgende criteria voldoen : 1e, 2e of 3e plaats op districts-, regionaal-, landelijk- of europees niveau.

* Tevens zal de gemeente, zoals gebruikelijk aandacht aan de breedtesport schenken. Ook sporters die niet aan genoemde criteria voldoen, kunnen ook met de nodige onderbouwing genomineerd worden.
* Dit geldt ook in het geval u een vrijwilliger, die voor de sport veel betekent of heeft betekend, wilt nomineren.

Aanmelden:
Alleen schriftelijke aanmeldingen, voorzien van complete personalia en palmares, kan men tot uiterlijk 6 februari 2005 (!) richten aan de afdeling Welzijn, t.a.v. R. van Oeffel, Postbus 1, 2665 ZG Bleiswijk of via E-mail sportgala@bleiswijk.nl
Informatie: tel. 010-5244161.

Publieksprijs
Sinds drie jaar is de publieksprijs voor de sporter en de sportploeg van het jaar geĂŻntroduceerd. Elke burger heeft de mogelijkheid om te stemmen op zijn of haar favoriet. De genomineerden zijn nog niet bekend, maar men kan alvast reageren via e-mail sportgala@bleiswijk.nl