Dienstenbond CNV

Sociaal Plan TUI
16-12-2005

De leden van CNV Dienstenbond hebben in grote meerderheid ingestemd met de CAO Technische Groothandel. CNV Dienstenbond is tevreden over deze uitslag maar blijft de uitwerking en toepassing van het akkoord nauwgezet volgen.

Op 15 november heeft CNV Dienstenbond met de werkgevers in de technische groothandel een onderhandelingsresultaat gesloten over een nieuwe CAO. Dit resultaat is eind november ter stemming voorgelegd aan de leden. Zij hebben hier nu in grote meerderheid mee ingestemd (ongeveer 75 procent). Inmiddels hebben we ook bericht ontvangen dat de leden van de werkgeversorganisatie akkoord zijn gegaan met het onderhandelingsresultaat. Daarmee is de CAO definitief tot stand gekomen. De CAO gaat in op 1 januari 2006 en loop tot en met 31 december 2007. CNV Dienstenbond zal de uitwerking en de toepassing van de afspraken nauwgezet blijven volgen. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Als u bij de uitwerking van de CAO-afspraken tegen problemen aan loopt, dan vernemen wij dat graag van u.

Mocht u naar aanleiding van het voorgaande vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunt u contact opnemen met bestuurder Jeroen Warnaar (tel: (023)5651052 of e-mail: j.warnaar@cnvdibo.nl ).