Koninklijke grolsch n.v.


Enschede, 16 december 2005

Grolsch verwelkomt 50.000ste bezoeker

Koninklijke Grolsch is een toeristische trekpleister van formaat in de regio Oost Nederland. Het Grolsch Ontvangstcentrum heeft vrijdag 16 december 2005 haar 50.000ste bezoeker van dit jaar mogen verwelkomen, de heer Marcel Bordenga uit Almelo.

Grolsch is trots op haar brouwerij en op haar bieren en deelt deze trots graag met anderen. Het Grolsch Ontvangstcentrum krijgt veel aanvragen, ook voor rondleidingen voor 12- tot 16-jarigen. Grolsch heeft besloten om dit verzoek in de toekomst te honoreren. Dit betekent dat voortaan ook 12- tot 16-jarigen de brouwerij kunnen bezoeken onder volwassen begeleiding en tegen een geringere toegangsprijs. Uiteraard kunnen alleen bezoekers van 16 jaar en ouder na afloop van de rondleiding bier proeven.

Dat het Ontvangstcentrum een toeristische trekpleister van formaat is geworden in Oost Nederland, blijkt wel uit het feit dat Grolsch op vrijdag 16 december haar 50.000ste bezoeker dit jaar mocht verwelkomen. De heer Marcel Bordenga uit Almelo werd feestelijk ontvangen in café 'De Beugel' van het Ontvangstcentrum. Uit handen van Lianne Niemeijer (directeur VVV Twente Zuid), Anneke Derks (manager Ontvangstcentrum) en Ab Pasman (voorzitter Raad van Bestuur Koninklijke Grolsch) ontving hij twee vrijkaarten voor een bezoek aan de expositie 'Vakmanschap is Meesterschap: 4 Eeuwen Grolsch' in de Amsterdamse Beurs van Berlage, inclusief een dinercheque en een hotelovernachting in Crowne Plaza City Centre voor twee personen.