Travel Unie International Nederland N.V.

forse uitbreiding in 'actieve vakanties' van kras stervakanties

Zeven nieuwe fietsvakanties en drie nieuwe wandelreizen in nieuwe brochure

Ammerzoden, vrijdag 16 december 2005 - Vanwege het succes van het afgelopen zomerseizoen, heeft KRAS SterVakanties ook voor de zomer van 2006 een aparte brochure 'Actieve Vakanties' samengesteld, welke nog beter is afgestemd op de wensen en behoeften van de doelgroep. Het succes van het afgelopen jaar heeft ertoe geleid dat KRAS SterVakanties nog meer wandel- en fietsreizen aanbiedt, waaronder zeven nieuwe fietsvakanties en drie nieuwe wandelreizen. Ook dit jaar kan men kiezen uit individuele reizen of groepsreizen. Dit geldt zowel voor de fietsreizen als voor de wandelreizen. Bij de individuele fietsreizen is bovendien het bagagetransport van hotel naar hotel verzorgd.

De fietsreis in Denemarken is een van de nieuwe fietsreizen voor komend seizoen. Een achtdaagse reis laat deelnemers kennismaken met het prachtig glooiende Deense schiereiland. Ook nieuw is de fietsreis Kroatië, alwaar het schiereiland Istrië doorkruist wordt voor een vanafprijs van ¬ 599,-. Andere nieuwe fietsreizen zijn individuele fietsreizen langs de Moezel, de Loire en de fietsreis rondom het Balatonmeer.

Nordic Walking
De Nordic Walking trend van dit moment is KRAS SterVakanties niet ontgaan. Speciaal voor liefhebbers van deze tak van sport zijn, in samenwerking met de Stichting Nordic Walking, twee reizen samengesteld te weten Wandelen in het Salzburgerland (vanaf euro 485,-) en Wandelen in het Sauerland (vanaf euro 299,-). Eveneens nieuw dit jaar is de sportieve reis naar Malta en Gozo (een gecombineerde wandel- en fietsreis) en de avontuurlijke reis naar Thailand, alwaar per fiets, bamboe- en rubbervlot, trein, longtailboot en kano een vijftiendaagse rondreis wordt gemaakt, vanaf euro 1.149,-.

Tennis en paardrijden
Terug van weggeweest in het aanbod zijn de populaire bridgereizen. Hierbij wordt een interessant dagprogramma afgewisseld met een bridgedrive, waarbij het spannende spel wordt gespeeld. Er zijn bridgereizen naar Andorra, Duitsland (cruise), Turkije en op Madeira en dat alles vanaf euro 325,-. De tennis- en paardrijdliefhebbers komen aan hun trekken in Turkije alwaar achtdaagse reizen zijn samengesteld. De tennisreizen worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met Simon Tennisschool in het Lares Park nabij Antalya. Vanaf euro 645,- kan men een week lang de edele tennissport beoefenen. De achtdaagse paardrijvakanties vinden plaats vanuit de Berke Ranch in Kemer voor een vanafprijs van euro 599,-.

Ook dit jaar werkt KRAS SterVakanties weer nauw samen met de KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland (KNBLO-NL). Nieuw dit jaar is de samenwerking met de NTFU, de Nederlandse Toer Fiets Unie. Leden van de NTFU kunnen profiteren van aantrekkelijke kortingen.