Fujifilm


16 Dec 2005

Twee nieuwe Fujifilm FinePix camera

Beide nieuwe modellen zijn voorzien van de Fujifilm Real Photo Technology. Deze combinatie van een Super CCD van de vijfde generatie, een nieuw berekend objectief en de revolutionaire Real Photo Processor zorgt voor een zeer snel reagerende camera die in staat is om zelfs zonder flits perfect fotos te maken. het ruisniveau, bij hogere gevoeligheden, is beduidend lager dan conventionele CCDs met hetzelfde aantal pixels. Het resultaat is scherpe, natuurgetrouwe en sfeervolle fotos onder alle lichtomstandigheden.

De Fujifilm FinePix F11 camera heeft nu de mogelijkheid om zelf het diafragma of de sluitertijd te kiezen. Hierdoor heeft u de volledige creatieve controle over het eindresultaat. De scherpte en helderheid van het LCD is nog beter geworden door toepassing van 153.000 pixels. Een nieuwe toepassing van de Real Photo Technology is dat het nu ook gebruikt wordt bij het maken van een film. Het is nu mogelijk om te filmen met automatische gevoeligheden t/m ISO 800.Om nog betere fotos te kunnen maken is de FinePix F11 nu ook uitgerust met de nieuwe 256 velden matrix meting. Deze manier van lichtmeten zorgt, onder de meeste uiteenlopen lichtsituaties, voor een correcte belichtte foto. Tot slot is nog het vermelden waard dat de camera een aangepast autofocus systeem heeft dat nog nauwkeuriger kan scherpstellen en dat nu zelfs tot 5 cm scherpe fotos kan maken.

De Fujifilm FinePix Z2 camera blijft een juweeltje op het gebied van design en functionaliteit. Door zijn ultra compact metalen behuizing is het een camera om altijd bij de hand te hebben. De Real Photo Technology zorgt er dan vervolgens voor dat u ook daadwerkelijk ieder moment kunt vastleggen.

Het grote LCD van de FinePix Z2 heeft nu het ongelofelijke aantal pixels van 232.000 gekregen. Hierdoor bent u onder alle omstandigheden verzekerd van een helder en scherp LCD. Een unicum voor de Fujifilm FinePix Z2 camera is de mogelijkheid om de gemaakte fotos draadloos te printen op de speciale Fujifilm MP-100 printer. De zojuist gemaakte foto rolt een kleine twintig seconde later uit de printer.

Voor meer informatie over de cameras en de speciale infrarood printer:


* www.fujifilm.nl/F11


* www.fujifilm.nl/Z2


* www.fujifilm.nl/rpt


* www.fujifilm.nl/mp100