Ingezonden persbericht


Veldhovens Lambriakoor zing Mozart tijdens nachtmis

Tijdens de nachtmis van 23.00 uur in de Lambertuskerk (bede- vaartskerk O.L.Vrouw ter Eik) in Meerveldhoven voert het Lambriakoor de Krönungsmesse van W. A. Mozart uit. Solisten zijn Gertrud Ladan, Sopraan
Marijke Wijnen, Alt
Henk Kooijmans, Tenor
Gerard Reker Bas
Organist Ad Broeksteeg.
De algehele leiding is in handen van dirigent Pierre Bakker. Buiten de vaste gezangen uit de mis zullen ook kerstliederen gezongen worden die iedereen in de kerk mee kan zingen. Het Lambriakoor zal tussen 22.45 uur en 23.00 uur enkele kerstnummers ten gehore brengen.
Op tweede kerstdag wordt de dient van 11.00 uur mede door Harmonie Sub Umbra opgeluisterd en zal het Lambriakoor kerstliederen zingern die alle aanwezigen in de kerk mee kunnen zingen.
In april j.l. voerde het Lambriakoor in het kader van haar 35-jarig bestaan een fraai concert uit. Velen hebben hiervan genoten en gaven daar ook duidelijk blijk van.Inmiddels wordt alweer naar het volgende concert toegewerkt dat op 23 april 2006 gepland is.Ook dan hoopt het koor weer op grote belangstelling. Onder onze toehoorders zijn ongetwijfeld goede zangers die goed zouden passen in dit professioneel geleide en begeleide koor. Het is ontspannend, leerzaam en geeft veel voldoening. De repetities, waar U nadere informatie kunt krijgen en de sfeer kunt proeven, zijn dinsdags van 20.00 uur tot 22,15 uur in school DE MEERHOEF aan de Raadhuistraat in Meerveld- hoven.

U kunt ook telefonisch informatie krijgen bij:
Gitta van Gemert, Adriaansdreef 28, 5503 EB Veldhoven Telefoonnr. 040-2530660 en bij Marion van Doren, Sagen- straat 15, 5503 ET Veldhoven, Telefoonnr. 040-2536003