Digitale Gemeente Houten

K-Liber in Chipolata

dinsdag 13 december 2005 - Bron: Chipolata

Vrijdag 16 december zal K-Liber in Chipolata optreden. De Antilliaanse groep K-Liber van onder andere de hit "Viben" is zeker geen nieuwkomer. Sterker nog, de groep van Teddo Juice, Pugistix en Mega Master bestaat al meer dan vijf jaar. Het nieuwe album "Schuurpapier" is dan ook al hun vierde album, maar in tegenstelling tot de eerste drie albums HASIKIBOKE, Magnifico en P.L.A.M.A.T.O.R.I.A. staan op deze plaat alleen Nederlandstalige nummers. De heren, alledrie afkomstig uit Curaçao maar wonend in Nederland, zongen op hun vorige albums voornamelijk in "Papiamento" de taal van de Nederlandse Antillen en Aruba, met zo nu en dan een uitstapje naar het Nederlands, Engels of Spaans.
De avond zal gehost worden door de inmiddels wel bekende DJs TnT & Doggy. Chipolata is open vanaf 21.00 en de entree is 6,-. JC Chipolata, Hefbrug 1, Houten, 030-6341757.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).