Ingezonden persbericht

Nieuwszicht.com deelt uit

TILBURG, 20051216 -- De website nieuwszicht.com deelt uit. Naast gratis en zelfstandig nieuws in de rubrieken: nieuws, sport, entertainment, lifestyle en opinie gaat de website nu diverse bezoekers belonen met allerlei prijzen.


Niet oudbollig
NieuwsZicht is opgericht om jongeren en jongvolwassenen weer bij het nieuws te betrekken. Uit verschillende recente onderzoeken is gebleken dat de interesse voor nieuws van deze groep steeds verder afneemt. Dit zou veroorzaakt worden doordat nieuws vaak te oubollig en te uitgebreid gebracht wordt. Nieuwszicht wil daar op inspelen door deze mensen snel en overzichtelijk van nieuws te voorzien. In één oogopslag word je via onze homepage op de hoogte gesteld van de laatste actualiteiten.

Iedereen aan het woord
De website biedt daarnaast ook de mogelijkheid mensen in de toenemende drang tot discussie te voorzien. Doormiddel van peilingen en reactiemogelijkheden laten wij onze bezoekers aan het woord. Mensen die reageren maken zelfs kan op diverse prijzen.

Iedereen maakt kans
Om meer bekendheid onder jongeren en jongvolwassenen te krijgen zal nieuwszicht de laatste helft van december en de gehele maand januari prijzen uitdelen aan zijn bezoekers.

Vanaf donderdag 15 december maak je kans op mooie prijzen bij Nieuwszicht! Iedereen kan zichzelf tot 31 januari inschrijven en meedoen.

Hoe werkt de actie?
Simpel! Diverse media (radio, magazines, kranten, etc) hebben inmiddels aandacht aan onze website geschonken. Wij streven natuurlijk naar nog meer bekendheid en daarmee kun jij helpen! Diegenen die ons de meeste bezoekers sturen winnen een prijzenpakket.

Het enige wat je hoeft te doen is een mailtje sturen naar actie@nieuwszicht.com je ontvangt dan binnen 24-uur een speciaal internetadres. Bijvoorbeeld naam.nieuwszicht.com. Vervolgens moet je zorgen dat er zoveel mogelijk mensen onze website via dat internetadres bezoeken, je mailt bijvoorbeeld naar vrienden, familie en kennissen. Voor tips kun je contact opnemen met actie@nieuwszicht.com

Heb je zelf een website?
Mail dan het adres naar actie@nieuwszicht.com. Alle bezoekers die je via jouw website naar nieuwszicht.com stuurt zullen geteld worden. Hoe meer unieke bezoekers, hoe groter de kans dat je een van de prijzen wint!

Wat zijn de prijzen?
Voor de prijzen ga je naar www.nieuwszicht.com en klik je op de actiebanner.



NieuwsZicht.com