Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

's-Hertogenbosch, 16 december 2005

Kaartenhuis start met downloaddienst

Kaartenhuis.nl start met een nieuwe dienst: Bezoekers kunnen vanaf nu een muziekdownload meesturen met hun e-card, als een digitaal kadootje. De geadresseerde wordt eigenaar van de muziek en kan het nummer direct beluisteren, op een CD branden of overzetten op een Ipod of andere mediaspeler. Het is ook mogelijk om een gratis demo van 30 seconden mee te sturen met de e-card. De muziekdownloads zijn een aanvullig op de bestaande mogelijkheid om een instrumentaal muziekje mee te sturen met een e-card. Vanzelfsprekend kunnen bezoekers ook zelf muziek aanschaffen en downloaden.

Website van het jaar
Op dinsdag 6 december 2005 werd het Kaartenhuis verkozen tot 'Website van het jaar 2005' in de categorie 'contact'. Deze publieksprijs wordt jaarlijks toegekend aan de meest favoriete website. Kaartenhuis.nl is de meest bezochte digitale-kaartensite van Nederland. In de maand december worden miljoenen e-cards via het het Kaartenhuis verstuurd.

Prijsvraag
Deze week is het Kaartenhuis tevens gestart met een prijsvraag. Bezoekers kunnen gratis meedoen door eenmalig de prijsvraag in te vullen. Iedere verstuurde e-card vergroot de kans om een prijs in de wacht te slepen. De hoofdprijs is een all-inclusive reis voor twee personen naar de Dominicaanse Republiek!