Ingezonden persbericht


Verzekeruzelf.nl en Kodak bieden gratis fotoservice voor inboedel- en reisverzekering

Waardevolle spullen nog vóór de wintersportvakantie fotograferen en online bewaren voor de verzekering

Zaltbommel, 16 december 2005 - Miljoenen Nederlanders genieten ook deze winter van een skivakantie en laten hun huizen in de steek voor sneeuw en glühwein. Vaak staat men er niet bij stil dat het inbrekersgilde ook in deze periode niet stilzit en het misschien gemunt heeft op dat ene schilderij of die breedbeeldtelevisie.

Degenen die terugkomen van vakantie en ontdekken dat er ingebroken is staan vaak voor de lastige taak om aan te tonen welke spullen er gestolen zijn. Om ervoor te zorgen dat het eenvoudig is om te bewijzen welke spullen er in huis stonden vóór de inbraak adviseert Verzekeruzelf.nl om foto's te maken van alles wat waardevol is, zoals schilderijen, televisie, stereo en sieraden. De computer kan natuurlijk ook gestolen worden en daarom is het aan te bevelen om deze foto's online te bewaren. Ook de dure spullen die meegaan op vakantie kunnen op deze manier worden vastgelegd.

In samenwerking met Kodak biedt Verzekeruzelf.nl de mogelijkheid om gratis foto's van waardevolle spullen op het internet te plaatsen zodat ze altijd beschikbaar zijn. Via de website www.verzekeruzelf.nl vindt men handige tips, een handleiding hoe deze foto's te maken, welke spullen te fotograferen en wanneer dit als bewijs kan gelden voor de verzekering. Via de Kodak EasyShare Gallery, te vinden op www.kodakgallery.nl , kan men vervolgens kosteloos de foto's online plaatsen en bewaren in een overzichtelijk album. De Kodak Easyshare Gallery is eenvoudig in het gebruik en geheel in het Nederlands. De opslagcapaciteit is ongelimiteerd dus men kan ook de vakantiefoto's in een album plaatsen. Daarnaast biedt Kodak de mogelijkheid om gemakkelijk afdrukken en albums van deze foto's te bestellen en thuis te laten bezorgen. Het album dient minimaal een keer per jaar bezocht te worden om het account actief te houden.

Over Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl BV is zelfstandig aanbieder van verzekeringen op het internet. Als internetverzekeraar is Verzekeruzelf.nl voor meer dan 90% geautomatiseerd. Dit betekent dat Verzekeruzelf.nl goedkoper en sneller kan werken, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Verzekeruzelf.nl maakt geen gebruik van een callcenter, alle communicatie verloopt via internet en e-mail. Doordat men zichzelf verzekert en Verzekeruzelf.nl haar kosten laag houdt profiteert men van een lage premie. Dankzij de door haar gebruikte technologie kan Verzekeruzelf.nl een 24-uurs schadeservice bieden. Men kan overal ter wereld schade melden en wordt direct geholpen. Bovendien heeft Verzekeruzelf.nl een handige overstapservice om eenvoudig de polis op te zeggen bij de huidige verzekeraar. Er zijn geen looptijden van verzekeringscontracten en iedere verzekerde kan dus op ieder moment de verzekering beëindigen, zonder bijkomende kosten. Ook dat is uniek in verzekeringsland. Verzekeruzelf werd ,voor autoverzekeringen, in 2003 door Geldgids betiteld als 'aanrader' en in maart 2005 maakte Verzekeruzelf.nl deel uit van de 'meestal-goedkoop-top-5' van Geldgids. Meer informatie over Verzekeruzelf.nl via www.verzekeruzelf.nl.

Over Eastman Kodak Company

Kodak is wereldleider op het gebied van consumentenoplossingen voor het maken, delen, afdrukken en bekijken van foto's die gebruikt worden als herinnering, informatie, voor zakelijk gebruik of voor ontspanning. Het bedrijf, waarvan de omzet in 2004 13,5 miljard dollar bedroeg, houdt er een digitaal georiënteerde groeistrategie op na, gericht op vier branches: Digital & Film Imaging Systems levert digitale en traditionele producten die bestemd zijn voor een breed publiek, voor professionals en voor de filmindustrie; Health levert naast traditionele en digitale producten en diensten op het gebied van de beeldvorming voor gebruik door artsen en tandartsen ook IT-oplossingen en diensten voor de gezondheidszorg; Graphic Communications levert traditionele en digitale oplossingen voor de prepress, evenals diensten op het gebied van digitalisering en archivering van documenten en multi-vendor IT-diensten; Display & Components distribueert beeldsensoren bestemd voor oorspronkelijke fabrikanten (OEM), evenals intellectuele eigendommen en materialen voor de OLED- en LCD-schermindustrie. Meer informatie over Kodak, dat op de effectenbeurs van New York genoteerd is onder het symbool EK, is te vinden op www.kodak.com.

Voor persinformatie:

Pride PR

Jan Faber

Tel: 071 - 568 00 28

jan@pridepr.nl