Ingezonden persbericht


Top DJ maakt exclusief interview voor Toazted.nl

"DJ Dave Clarke interviewt Broken Social Scene!"

Techno God Dave Clarke is een man met vele kwaliteiten. Naast zijn activiteiten als dj en producer werkte Clarke eerder als radio presentator voor onder andere de BBC en Studio Brussel. Ditmaal kreeg Toazted.nl de eer Dave Clarke in te kunnen zetten als interviewer.

Gewapend met een DAT recorder en microfoon ging hij op pad met als doel het doen van een uniek en opmerkelijk interview. In de Canadese band Broken Social Scene vond Clarke de ideale gesprekspartner. Een opmerkelijk gesprek was het vervolg. Met zijn op en top Britse accent, en de nodige kennis van muziek, voelde hij Kevin en Brendan van de Canadese groep aan de tand. Dave Clarke is al lange tijd fan van de band.

Het interview vond plaats in de Melkweg waar de band op 14 december een optreden gaf. De uitkomst is uniek; een succesvolle Britse techno DJ, die bovendien zaterdag 17 december acte de presence geeft tijdens Innercity 2005, die een Canadese alternatieve rockband interviewt vanuit het standpunt van een muzikant. Iets wat vaak bij andere popjournalisten niet het geval is.

Het bijzondere interview is te beluisteren op Toazted.nl onder 'Broken Social Scene' of via onderstaande link;

http://www.toazted.nl/artistinfo.php?artist=732

http://www.toazted.nl