Ingezonden persbericht


Kaartverkoop Kerstconcert Choralen van de Grote Kerk Breda van start gegaan.

Op vrijdag 16 december om 20:15 uur wordt er in de Oude Kerk te Delft een sfeervol kerstconcert gebracht door de Choralen van de Grote Kerk Breda. Dit befaamde jongens- en mannenkoor zal onder leiding van dirigent Henri de Graauw een gevarieerd programma ten gehore brengen rond de Engelse kerstmuziek. Hierbij komen uiteraard ook de traditionele Christmas Carols aan bod, en bij enkele kerstliederen zal het publiek worden uitgenodigd om mee te zingen. Met name de liefhebbers van de Engelse stijl zullen in dit concert aan hun trekken komen.

Organisator van dit concert, Bureau Studium Generale van de TU Delft, haalde al eerder in 2003 het wereldberoemde St John's College Choir uit Cambridge (UK) naar Delft. Dit jaar is het de eer aan de Choralen om aan dit zeer fraaie concert een passend vervolg te geven. Zij worden hierbij bijgestaan door de vaste organist, TU-alumnus Léon van den Oever, en koperblazers van Delfts Studenten Muziekgezelschap Krashna Musika.

Het concert vindt plaats op vrijdag 16 december om 20:15 uur in de Oude Kerk te Delft. Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar in de voorverkoop bij de Oude Kerk, Heilige Geestkerkhof 25, Delft of via de website www.sg.tudelft.nl waar u tevens verdere informatie kunt verkrijgen over dit concert. De toegangsprijs in de voorverkoop bedraagt ¤ 8, kaartverkoop aan de deur is ¤ 10.

Informatie:
www.sg.tudelft.nl
studiumgenerale@tbm.tudelft.nl Studium Generale, Jaffalaan 5, 2628 BX Delft
Telefoon: 015-2785235