Gemeente Wijk bij Duurstede

Gemeentelijke vrijwilligersprijs 2005

De gemeente Wijk bij Duurstede heeft grote belangstelling voor het lokale vrijwilligersbeleid en wil dat ook tonen. Daarom wordt dit jaar voor de derde keer de Wijkse vrijwilligersprijs uitgereikt. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling om daarbij één vrijwilliger in het zonnetje te zetten, maar juist een hele organisatie/vereniging. Dit jaar stellen wij u de vraag: Hoe werkt uw organisatie aan haar eigen promotie, zowel intern als extern?

Als uw organisatie het werk geheel of gedeeltelijk uitvoert met vrijwilligers, kunt u zich inschrijven voor de verkiezing. Alle organisaties zijn inmiddels schriftelijk uitgenodigd om mee te doen. U kunt het deelnameformulier insturen tot 21 oktober 2005.

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis op vrijdag 16 december a.s. wordt de winnaar bekendgemaakt, aan wie een prijs van
EUR 1.000,- wordt uitgereikt.

Mocht u nog vragen hebben of geen formulier hebben ontvangen, dan kunt u contact opnemen met mevrouw C. Venselaar van de cluster Welzijn, tel. 595595.


* Geplaatst op: 13-09-2005 09:01:52

* Bewerkt op: Item na plaatsing niet meer bewerkt