Ingezonden persbericht

Albert West maakt uitzondering voor uitspanning De Leeren Lampe

RAALTE - Albert West komt vrijdag 16 december naar Raalte. De populaire zanger treedt normaal gesproken niet op in uitgaansgelegenheden. Voor De Leeren Lampe maakt hij, tijdens de vijfde editie van 'Memories of the Sixties', echter graag een uitzondering.

Albert West weet al meer dan drie decennia de harten van jong en oud aan zich te binden. Als zanger van de 'Shuffles' scoorde hij met 'Cha la la, I need you' een wereldhit (5.000.000 exemplaren). Een lied dat altijd, ook tijdens optredens, aan hem verbonden zal blijven. Als solozanger heeft Albert al meer dan dertig hits achter zijn naam staan. Ook als presentator staat hij zijn mannetje. Hij maakte vele Tv-shows, zoals 'Songbook', 'Op nieuwe toeren', 'Hitmix' en 'Sterren op reis'. En nog altijd verlangt men in Nederland terug naar zijn populaire radioprogramma 'Het hart van twee', op Radio 2.

Dat Albert graag met zo veel mogelijk verschillende mensen wil samenwerken, bewijst hij dagelijks, door samen te werken met de meest beroemde artiesten uit binnen- en buitenland. En hij vindt het heerlijk, dat hij op de bühne live met zijn muzikale vrienden mag samenwerken. Albert begon in de jaren zestig als veelbelovende jongeman in een Brabantse boerenschuur. Nu mag hij zich een veel gevraagde zanger, spelleider, product- en evenementenpresentator in Nederland noemen. Wie West in huis haalt, weet bij voorbaat hoe het publiek op de immer goedgeluimde zanger zal reageren.

'Memories of the Sixties' is een avond die speciaal voor de oudere jongeren wordt georganiseerd. Verschillende artiesten en DJ's gingen Albert voor: Corne Klijn, Krijn Torringa, De band Afterbeat, Red Shots en Jan Keizer van de bekende band BZN. Vrijdag 16 december is het de beurt aan Albert West en is de kaartverkoop zoals gewoonlijk aan de deur. De avond staat natuurlijk geheel in het teken van 'The Way to Amarillo'.

---- --