Ingezonden persbericht

PodiumGroep.nl presenteert:

Feestweekend bij PodiumGroep.nl in Hardenberg

'KOMEDIE KLUB', 'HARDENBERG SWINGT' EN 'FEUERENGEL'

Hardenberg-, Vrijdagavond (16-12) is er in muziekcafe De Troubadour aan de oude Vechtbrug in Hardenberg weer een aflevering van de maandelijkse KOMEDIE KLUB waarop de beste standup comedians bijeen komen voor een gezonde lachsessie. Absurde humor, smakelijke conferences, improviseren en onbedaarlijk lachen, dat zijn de belevenissen op een avondje KOMEDIE KLUB. 3 of 4 comedians en een MC die voor passende muziek zorgt. De 'standuppers' worden pas op het allerlaatste moment bekend gemaakt en dat is juist de verrassing van het spektakel. Zaal open vanaf 20.00 uur en het is showtime vanaf 21.00 uur. Voor niet-cabaretliefhebbers blijft De Troubadour tijdens de cabaretavonden overigens gewoon vanaf 21.00 uur open. De serre aan de Vecht fungeert dan tot 23.00 uur als café. Zaterdagavond spelen De Troubadour maar ook Grand Café Den Herdenbergher een grote rol in de wintereditie van het festival 'Hardenberg Swingt' waarbij acht (8) Hardenbergse kroegen bol staan van dit keer de Nederlandstalige muziek. Met de eenmaal gekochte button kun je een heerlijk muzikalee kroegentocht houden in het centrum van Hardenberg. Aanvang 22.00 uur.

FEUERENGEL
Op verzoek van fans uit allen hoeken van het land en over de grens opent Podium Partypalace Hardenberg zaterdag haar poorten weer voor haar Duitse vrienden FEUERENGEL. Als de band FEUERENGEL in de theaterzaal staat loopt het vol want vanuit alle windstreken komen de Rammstein- en Feuerengelfans richting Hardenberg. De bandleden Boris, Florian, Thorsten, Ulli, Holger en Matthias staan zaterdagavond (17-12) vanaf 23.00 uur (zaal open: 22.00 uur) on stage met hun complete en inmiddels wereldberoemde 'Rammstein Tribute-show', inclusief gigantische licht- en vuurwerkshow! Op onnavolgbare wijze ís FEUERENGEL (bijna) de gelijke van RAMMSTEIN. Al het bekende Rammsteinwerk is te horen. En te zien, want ook FEUERENGEL staat avond na avond in vuur en vlam. Let op: Geen extra entree.

POP & ROCKPARTY
Na afloop van de show van Feuerengel komen de allerbeste Pop- en Rockhits vannacht in sneltreinvaart voorbij tijdens onze succesvolle POP & ROCKPARTY. Het concert loopt bijna naadloos over in één van Podium's spetterende party's. De mooiste muziek en de stoutste lichteffecten worden weer van stal gehaald. POP & ROCKPARTY is inmiddels een héél populair feestje. En je weet het; na 03.00 uur gaan alle remmen los! Alle informatie is ook na te lezen op: www.PodiumGroep.nl.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht