Pleon


15-12-2005
Jamie Cullum treedt op in de Orange Flagship Store Orange biedt exclusief en gelimiteerd Jamie Cullum pakket aan

Den Haag, 15 december 2005 - Orange en Universal Music presenteren morgen samen een mini-concert van Jamie Cullum in de Orange Flagship Store in Rotterdam. Honderdvijftig fans van Jamie Cullum kunnen aankomende vrijdagmiddag genieten van een exclusief optreden. Vijfentwintig Orange World klanten kunnen daarnaast ook nog allerlei vragen aan Jamie Cullum stellen tijdens de 'eat & greet' die na het mini-concert volgt.

Buiten het exclusieve concert biedt Orange ook nog een exclusief en gelimiteerd Jamie Cullum pakket aan met daarin speciale ringtones, een foto van Jamie Cullum en het nieuwste album 'Catching Tales'.

Iedere Orange-klant, nieuw en oud, kon met het sturen van een SMS-bericht met het woord Jamie kans maken op het bijwonen van het privé-concert of een gesigneerde CD. Daarnaast maakten alle Orange-klanten die Orange World geactiveerd hebben staan kans op de 'eat & greet' met Jamie Cullum na afloop van het mini-concert.

Tijdens het concert van Jamie Cullum zal de Orange Flagship Store gewoon open zijn.

Onder het motto 'je concert begint al op orange.nl' was Orange afgelopen jaar bij meerdere muziekevenementen, waaronder Simply Red, Snoop Dogg, het Lowlands festival, en het North Sea Jazz festival aanwezig. Voor meer informatie zie www.orange.nl