Politie Zeeland


---


W-7539-2005 Winkeldieven aangehouden
In een supermarkt in de Glacisstraat in Vlissingen werden donderdagmiddag twee winkeldieven aangehouden.
Zij hadden zich, onafhankelijk van elkaar, rond dezelfde tijd schuldig gemaakt aan diefstal van o.a. vlees, vleeswaar en eieren. Het betreffen twee Vlissingers van 20 jaar. Zij kregen elk een boete van ¬ 100,-.

O-7540-2005 Diefstal uit auto
In de nacht van woensdag op donderdag wern E 100,-.

O-7540-2005 Diefstal uit auto
In de nacht van woensdag op donderdag werd uit een personenauto, die geparkeerd stond in de Bernhardstraat in Zonnemaire de autoradio / cd-speler met onbekende waarde gestolen.

O-7541-2995 Diefstal uit bedrijf
Tussen dinsdag 18.30 en donderdag 08.15 uur werden uit de receptieruimte van een bedrijfsgebouw aan de Kloetingseweg in Goes een bedrag van meer dan honderdvijftig euro en voor enkele honderden eurosá aan postzegels gestolen.

Z-7542-2005 Oplichting
Donderdag om 13.55 uur werd op het Oostelijk Bolwerk in Terneuzen een 32-jarige inwoner van die plaats aangehouden wegens oplichting.
Hij had woensdagochtend bij de gemeente geprobeerd om een aanvraagformulier voor een voorschot te vervalsen door het veranderen van het bedrag. De man is in verzekering gesteld en zal nog deze week worden voorgeleid.

W-7543-2005 Aanrijding in Middelburg
Op de kruising Schroeweg / Kanaalweg / Vrijlandstraat vond donderdag om 17.45 uur een aanrijding plaats.
Een 45-jarige Middelburgse automobilist reed over de Schroeweg in de richting van de Kanaalweg. Voor hem reden een 31-jarige man uit Axel en een 50-jarige bestuurder van een bestelauto, afkomstig uit de gemeente Veere, die beiden moesten afremmen. De Middelburger kon niet tijdig stoppen en tussen de drie ontstond een aanrijding. De auto van de Middelburgse bestuurder raakte beschadigd aan de voorkant, de auto van de Axelaar liep schade op aan voor- en achterkant en de bestelauto raakte aan de achterzijde beschadigd.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland