Keyware


Keyware realiseert break-even in het 2e semester 2005

Brussel, België 16 december 2005 - Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW), een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, verwacht positieve resultaten voor het tweede semester 2005 en een omzetgroei van meer dan 35% over het boekjaar.

Keyware kondigt voor 2005 een verwachte jaaromzet aan tussen 9,2 mio en 9,5 mio, conform IFRS. Dit vertaalt zich in een verwachte groei van 35 à 39 % ten opzichte van de jaaromzet in 2004. Op 23/03/2006 zullen de geäuditeerde cijfers bekendgemaakt worden.

Voor het tweede semester van 2005 verwacht Keyware winstcijfers neer te leggen. Met betrekking tot het volledige boekjaar wordt aldus een nettoresultaat verwacht tussen -0,6 en -0,5 mio.

Net zoals in het eerste semester wordt deze groei toegeschreven aan het afsluiten van belangrijke contracten binnen beide divisies van de onderneming : een sterke groei van het aantal verhuurde terminals bij de divisie cards & terminals en strategische en succesvolle implementaties van enterprise-wide beveiligingstoepassingen bij Top 500 bedrijven met internationale vestigingen.

Stéphane Vandervelde, CEO : Wij kunnen aankondigen dat we voor 2005 ons business plan overtreffen. Tijdens het tweede semester hebben we binnen alle divisies een sterke vooruitgang gerealiseerd, zowel in omzetgroei, netto-resultaat als de groei van onze klantenbasis. De contracten voor verschillende nieuwe projecten binnen de divisie time & security management afgesloten eind 2005 zullen ook een belangrijke bijdrage leveren in de resultaten voor het eerste semester 2006.

Over Keyware

Keyware (EURONEXT Brussel: KEYW) is een vooraanstaande leverancier van identiteit-verwante oplossingen en diensten, met producten en toepassingen in het domein van beveiligings- en tijdbeheer, getrouwheidskaarten, elektronisch betalen, elektronische identiteit en transactiebeheer. Keyware is gevestigd in Brussel, België en meer informatie is beschikbaar op www.keyware.com.

copyright © 2005 Keyware

Powered by devcreator Privacy Policy