Time : 11:29:38 AM
Date : Tuesday, November 29, 2005
Sender Name: Vocalcom

Vocalcom sponsor Dakar Rally

Vocalcom, leidinggevende ontwikkelaar en integrator van contactcenteroplossingen, sponsort Parijs-Dakar 2006. Voor de 28ste editie van deze legendarische rally besliste Hubert Auriol opnieuw plaats te nemen achter het stuur. De 53-jarige Fransman die meermaals de rally won en gedurende 9 jaar wedstrijddirecteur was, zal deelnemen met Jean-Paul Forthomme als co-piloot in het 4x4 autoklassement met een Isuzu.

Het duo Auriol / Forthomme vormt een team met Edi Orioli, de Italiaan die ook al meermaals de rally won op de motor. Ondanks het feit dat hij er lang uit geweest is en met een prototype deelneemt, gaat Auriol voor een plaats in de top 15.

Op zaterdag 17 en zondag 18 december worden in Mons en Brussel pre-start evenementen rond Parijs-Dakar georganiseerd. Voor meer informatie over deze evenementen met de piloten van het Isuzu team en Vocalcom, gelieve contact op te nemen met Peggy Van der Auwera op 02 467 82 93 of p.vanderauwera@vocalcom.be.

Over Vocalcom
Vocalcom ontwikkelt en commercialiseert technologie voor contactcenters en klanteninteractie. De firma werd opgericht in 1995 met hoofdkantoor in Parijs en beschikt vandaag over eigen vestigingen en distributeurs wereldwijd. Het hoofdkantoor voor de Benelux bevindt zich in Zellik en telt 45 werknemers, waarvan een groot deel zich wijdt aan R&D met betrekking tot eigen producten en integratie met technologieën van business partners. Meer informatie over Vocalcom vindt u op www.vocalcom.com.

Perscontact:
Peggy Van der Auwera,
Tel: 02 467 82 93,
p.vanderauwera@vocalcom.be