Gemeente Hengelo

Collega's, fiets mee met gemeente Hengelo

.... ijs en wederdienende .....!!!

Geen ijs, maar helaas zorgde een decimeters hoge sneeuwmassa er wel voor dat onze geplande veldtoertocht niet door kon gaan. Maar we geven het niet zomaar op. Vandaar deze herhaalde oproep.

Op verzoek van de personeelsverenigingen van SBO en SZW hebben ondergetekenden voor zaterdag 17 december een veldtoertocht (ATB) uitgezet. De totale lengte is ca. 60 km. Je moet er vanuit gaan dat je incl. rustpauze 4 uur onderweg bent. Het is een geheel bewegwijzerde ATB-route. De route kan eventueel onderweg via duidelijk aangegeven routeverkortingen heel eenvoudig worden ingekort.

Start en finish zijn in Lochem. Het is de bedoeling om met eigen vervoer daar naar toe te rijden. We vertrekken om 9.30 uur bij tankstation Jansema aan de Deldenerstraat hoek Geerdinksweg.

Vanuit Lochem fietsen we over brede zandwegen, verharde fietspaden en via smalle bospaden door prachtige natuurgebieden als Het Grote Veld en t Waliën in de richting van Almen en langs de Gorsselse Heide naar pitoreske dorpjes als Gorssel en Joppe.

Onderweg stoppen we nog een keer voor koffie met gebak, dat ons wordt aangeboden door de personeelsvereningen.

Is het weer opnieuw te slecht, dan stellen we de tocht wederom uit en proberen we het in januari nog een keer.

Om mee te fietsen hoef je geen lid te zijn van genoemde personeelsverenigingen, dus behalve eigen vervoer zijn er geen kosten aan verbonden. Dus als je zin hebt om mee te fietsen, of nadere informatie wilt, mail of bel één van ons.

(Degene die zich al had opgegeven, krijgt van ons nog een mailtje over wel/niet meegaan.)

Met vriendelijke groet,

Henk Groote Haar, tel. 9580, h.groote-haar@hengelo.nl

Jan Waanders, tel. 9306, j.waanders@hengelo.nl