Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alle kandidaten PvdA langs de deuren in Meerwijk

Zaterdag 17 december zullen alle kandidaten van de PvdA Haarlem voor de gemeenteraadsverkiezingen zich voor het eerst gezamenlijk presenteren aan de Haarlemmers. Dat gebeurt in de Meerwijk in Schalkwijk. Alle kandidaten gaan die middag langs de deuren in de Meerwijk om buurtbewoners te vragen naar hun mening over hun wijk en over Haarlem.

De PvdA vindt het belangrijk te luisteren naar wat de Haarlemmers vinden van hun buurt en hun stad. De afgelopen maanden heeft de PvdA al vrijwel alle wijken in Haarlem bezocht en gesproken met vele honderden Haarlemmers. Elke zaterdag ging een groepje vrijwilligers een wijk in om Haarlemmers te vragen naar hun mening over hun buurt. Hoe is het gesteld met de leefbaarheid in de wijk? Wordt er voldoende gedaan aan onderhoud? Is het er veilig? Kunnen de kinderen in de buurt spelen? En waar zou de PvdA de komende vier jaar meer aandacht aan moeten besteden? Al deze vragen kwamen aan de orde tijdens korte gesprekjes aan de deur. De resultaten van al deze gesprekjes heeft de PvdA onder meer gebruikt bij het schrijven van het verkiezingsprogramma.

Dinsdag 13 december stellen de leden van de PvdA de kandidatenlijst voor de verkiezingen van 7 maart 2006 vast. Dan wordt definitief besloten wie er namens de PvdA aan de verkiezingen zullen deelnemen. Zaterdag 17 december zullen al deze kandidaten aanwezig zijn in de Meerwijk in Schalkwijk. Tussen 16:00 en 17:00 uur bellen de PvdA-kandidaten van deur tot deur aan in de Bernadottelaan.

*** EINDE PERSBERICHT ***



Ingezonden persbericht