Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Ds. Nico ter Linden vertelt kerstverhalen aan kinderen (8+) en hun ouders in de Kinderboekhandel op zaterdag 17 december.

De Utrechtse Kinderboekhandel beveelt de nieuwe kinderbijbel van Nico ter Linden "Koning op een ezel. Verhalen uit het Nieuwe Testament" van harte aan aan kinderen vanaf 9 jaar én aan hun ouders. Het boek laat zien hoe de Bijbel kàn zijn geschreven. Nico ter Linden geeft het woord aan Matteüs en Lucas die met elkaar overleggen hoe ze de verschillende gebeurtenissen die ze met Jezus hebben meegemaakt of waar ze over hebben gehoord, zullen gaan opschrijven. De verhalen geven ook veel stof tot nadenken / praten over je manier van leven.

Eerder schreef Nico ter Linden de beroemde bijbelbewerking "Het verhaal gaat" waarin hij de bijbel (weer) toegankelijk maakte voor mensen van nu. Deze serie stond geruime tijd op de lijst van best verkochte boeken.

Nico ter Linden studeerde theologie in Utrecht en was jarenlang predikant in de Westerkerk in Amsterdam.

Op zaterdag 17 december komt hij kerstverhalen vertellen in de feestelijke vertelruimte boven de Kinderboekhandel. Tevens zullen de illustraties uit het boek (van Ceseli Josephus Jitta) te zien zijn.

Kinderen die een muziekinstrument bespelen, worden van harte uitgenodigd om kerstliedjes te spelen tussen de verhalen door. Kinderen die daaraan willen meedoen, kunnen zich opgeven bij de Kinderboekwinkel.

Waar: Kinderboekwinkel, Ganzenmarkt 10, 3512 GD Utrecht Wanneer: Zaterdag 17 december op 14.00 uur
Wie: Kinderen vanaf 8 jaar en hun ouders / verzorgers Reserveren is noodzakelijk: 030 2322057

Meer informatie: Lia Reedijk 030 2322057 / 06 218 66 208

Maria Postema 030 2322057

Nico ter Linden, Koning op een ezel. Verhalen uit het Nieuwe Testament. Uitg. Balans. 22.50 euro


---- --