Ingezonden persbericht

PANN START VOORBEREIDINGEN WINTERSPEKTAKEL

Stormloop op kaarten Winter PANN-Feest

Utrecht, 15 november 2005

Op 17 december 2005 organiseert PANN zijn jaarlijkse Winter PANN-Feest. Feesttempel Tivoli ontvangt meer dan duizend homo-, lesbo- en hetero-jongeren. Over de aankleding en acts wil de organisatie nog niet veel zeggen, maar ze belooft dat het "meer dan bijzonder" zal worden.

PANN verwacht een stormloop op kaarten tijdens de voorverkoop die op 7 november van start ging. "PANN-Feesten zijn altijd vroeg uitverkocht en bezoekers bestellen hun kaarten daarom tijdig" vertelt Marten Bakker, een vrijwilliger van PANN. "Ook nu zien we dat er in de eerste week van de voorverkoop tientallen kaarten per dag worden besteld".

In december wordt het de vijfde keer dat PANN het Winter PANN-Feest organiseert. Het eerste winterfeest vond plaats in januari 2002 in de Winkel van Sinkel in Utrecht. PANN vond destijds dat het winterseizoen een tegenhanger nodig had van de zomermaanden, waarin het jaarlijkse Mega PANN-Feest al elf jaar een enorme populariteit geniet. Vanaf de start kent het Winter PANN-Feest uitverkochte zalen met bezoekers uit heel Nederland.

Kaarten voor het Winter PANN-Feest zijn à 10 euro eenvoudig online te reserveren via www.pann.nl en verkrijgbaar via boekwinkel Savannah Bay (Telingstraat 13 te Utrecht) en poppodium Tivoli (Oudegracht 245 te Utrecht).



Ingezonden persbericht