Zorro naar de gevangenis!

Na overleg met mijn Kinderen /Kleinkinderen /Vriendin en Familie,heb ik besloten om niet te betalen!

Waarom niet : Omdat ik vind dat wij terecht op en bij Paleis Noordeinde waren,en ik niet van zins ben de kas ook nog eens te spekken met 300 Euro! Ook teken ik geen beroep aan,want dan spek ik ook weer het systeem! Laat hun het maar geld kosten,door mij zes dagen onderdak,voedsel/verzorging te geven!

Waarom wij op en bij Paleis Noordeinde waren :

Omdat ik na diverse brieven geschreven te hebben aan onze Koningin, en omdat er na diverse antwoorden op deze brieven gehad te hebben van , onder andere-het Ministerie van Justitie en het Kabinet der Koningin met als antwoord- (wij zullen namens de Koningin u brieven zo snel mogelijk beantwoorden)

Zijn deze brieven zelfs tot op heden ,nog niet beantwoord (zie enkele brieven : http://groups.msn.com/PARTIJRECHTENKIND/wattemeldendo.msnw? action=get_message&mview=0&ID_Message=2160&LastModified=4675551499354515433

Er bleef ons geen andere keus,als brieven,mails en telefoons niet werken,moet je in eerste instantie naar de plek waar je de post heen stuurde,en geen antwoord kreeg! En dat was dus de werkplek van onze Koningin,en dus ook de reden dat wij op die dag daar ook waren,op en bij het werkpaleis van onze Koningin,PALEIS-NOORDEINDE! En om de Koningin onder andere hierop te attenderen,zo ook op al het Kinderleed dat word/werd veroorzaakt door Justitie,RvdK,VWS,Jeugdzorg en aanverwante instanties! Het was een LUDIEKE/GEWELDLOZE ACTIE,ook hebben wij niets beschadigt, buiten het ego van de beveiliging dan. Want die vonden het niet zo leuk dat ik door hun beveiliging heen kwam! Eigenlijk zouden zij ons dankbaar moeten zijn,want wij toonde hiermee ook aan dat Er nog heel wat schort aan de beveiliging van onze Koningin!

Maar goed dat is een ander verhaal!
Ik houd jullie op de hoogte wanneer ik die zes dagen moet gaan zitten, Misschien kunnen wij er nog een actie aan verbinden op die dag!

Gr Jos Aalders Zorro familie4justice


Mvgr J.Aalders
Rietgansplein 23 6883-DT Velp-gld Nederland
Tel 0268440431 Mob 0610722063
www.kinderombudsman.nl
www.partijrechtenkind.nl
www.familie4justice.nl