Ingezonden persbericht


26 september

Bastiaan en Tooske presenteren het 2e Philips AMeezing Concert

Eindhoven, Nederland ­ Na het succes van vorig jaar organiseert Philips dit jaar weer het Philips AMeezing Concert. Tijdens deze unieke avond kan iedereen met z'n allen meezingen met de ultieme meezingers voorgedragen door Nederlandse topartiesten. Vorig jaar waren er 17.000 mensen in het Gelredome. De presentatie van het 2e Philips AMeezing Concert is in handen van Bastiaan Ragas en Tooske Breugem.

De Philips AMeezing Roadshow
Voorafgaand aan het concert op 18 december start Philips een campagne waarbij het publiek alvast opgewarmd wordt. Maarliefst 40 optredens in winkelcentra in het hele land, verzorgd door lokale artiesten. Iedere regio heeft zijn eigen lokale held die het publiek met swingende medleys in de stemming zal laten komen. Ter afsluiting van deze campagne treden de lokale helden gezamenlijk op in het Gelredome op 18 december.

Naar het concert komen is simpel. De kaarten zijn te koop via de bekende verkoopadressen van TicketBox voor ¤ 35,-. Daarnaast kan je aan 2 gratis kaarten komen door een Philips product te kopen gedurende de grote AMeezing Promotiecampagne die loopt t/m 8 december 2005.

Programma Philips AMeezing Roadshow
Het programma van de Roadshow begint met een medley van grote meezingers, gezongen door de AMeezing gastheer samen met de lokale held. Dit wordt gevolgd door het AMeezing Reactiespel waarbij de presentator uitlegt hoe men aan nóg meer kaarten kan komen. Degene die tijdens de Roadshow binnen tien minuten als eerste zijn aangeschafte Philips product kan laten zien, incl. aankoopbon, krijgt 4 gratis kaarten in plaats van 2: met het hele gezin naar het Philips AMeezing Concert. De Philips AMeezing Roadshow wordt afgesloten met een grootse meezingfinale, natuurlijk meegezongen door het hele publiek.

Consumenten kunnen voor meer informatie terecht op [ http://www.philips.nl ]www.philips.nl/ameezing.

###

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u kontakt opnemen met: IdtV
Heleen Rouw Olivia Smulders
[ mailto:Heleen.Rouw@idtv.nl
]Heleen.Rouw@idtv.nl Olivia.Smulders@idtv.nl
06 53 447 043 06 29 344 552

Over Koninklijke Philips Electronics N.V.
Koninklijke Philips Electronics N.V. is met een omzet van EUR 30.3 miljard in 2004 de grootste elektronicafabrikant van Europa en een van de grootste ter wereld. Het concern is actief op de drie sterk gerelateerde terreinen van gezondheidszorg, lifestyle en technologie, en heeft 159.700 werknemers in dienst, verspreid over meer dan zestig landen. Philips is toonaangevend op het gebied van medisch-diagnostische beeldvorming en patiëntenbewaking, kleurentelevisies, elektrische scheerapparaten, verlichting, en siliciumoplossingen. Philips staat genoteerd aan de New York Stock Exchange (symbool: PHG) en de beurs in Amsterdam. Voor meer informatie over Philips: [ http://www.philips.nl/nieuwscentrum ]www.philips.nl/nieuwscentrum