Gemeente Alkemade


Ga mee op wereldreis in Alkemade

Multiculturele activiteiten
Op zondagmiddag 18 december vanaf 13.00 uur kunt u uw kerstinkopen doen onder het genot van diverse multiculturele activiteiten. Tijdens deze koopzondag maakt u een wereldreis door het winkelcentrum Noordplein en Dorpshuis De Alkeburcht. Het programma bestaat uit een mix van muziek, mode, lekkere multi culti hapjes, discussie en workshops. Zelf stelt u hiermee uw ontdekkingsreis samen. De gemeente organiseert deze dag in samenwerking met winkeliersvereniging RAAK, Vluchtelingenwerk Rijnade, Werkgroep Cultuur Alkemade, Kindertheater De Speelparasol en Stichting Meander.

Wintersfeer
Rotary Roelofarendsveen brengt u op zaterdag 17 december in windersfeer met activiteiten in het winkelcentrum Noordplein. Onder genot van koek en zopie kunt u sneeuwballen gooien, langlaufen, sleeën en nog veel meer. Met de opbrengsten van deze dag biedt de Rotary alleenstaande ouderen op 2e kerstdag een kerstmenu aan.

Definitief programma
Rotary en de gemeente Alkemade maken hun definitieve programma begin december gezamenlijk bekend via deze website, het Witte Weekblad en via posters in diverse winkels. Houd de informatie over dit weekend dus goed in de gaten, dan spaart u wellicht een verre culturele reis en een wintersportreis uit.