Gemeente 's-Hertogenbosch

08-12-2005
Transferia in december 2005
Openingstijden tijdens kerstmarkt en extra koopavonden

Tijdens de kerstmarkt in de Binnenstad van zondag 18 (koopzondag) tot en met dinsdag 20 december en de extra koopavonden op woensdag 21 en vrijdag 23 december zijn de transferia Vlijmenseweg en De Vliert geopend.

Op zondag 18 december is de dienstregeling zoals op een koopzondag. Op maandag 19 en dinsdag 20 december rijden de lijnen 60 en 70 tot 21.30 uur. De transferia zijn geopend tot 22.30 uur.

Tijdens de extra koopavonden is de dienstregeling zoals op een normale koopavond: Laatste vertrek van de bus lijn 60 (transferium Vlijmenseweg) vanaf van de markt 21.51 uur en lijn 70 (transferium De Vliert) vanaf de Sint Josephstraat 0.49 uur.

De openstellingen van de transferia volgen de dienstregeling van de lijnen 60 (Vlijmenseweg) en 70 (De Vliert): maandag t/m zaterdag en op koopzondag van een halfuur vóór het vertrek van de eerste parkeerbus tot een uur na aankomst van de laatste parkeerbus. Voor informatie over vertrek- en aankomsttijden raadpleegt u de halte-informatieborden. Tarief: EUR 2,00 per voertuig per dag (gratis vervoer naar de Binnenstad met maximaal vier personen). Parkeren is alleen toegestaan tijdens openingstijden. Transferium Provinciehuis is volgens de reguliere openingstijden geopend.
De rijwielstalling Burgemeester Loeffplein is tijdens de verschillende evenementen gelijktijdig geopend als de transferia Vlijmense weg en De Vliert. De rijwielstalling en de parkeergarage Wolvenhoek zijn het gehele jaar 24 uur per dag geopend.