Talpa Nederland


---


Laren, 12 december 2005

HENNY HUISMAN 18 DECEMBER IN POSTCODEKANJER COMEBACKSHOW BIJ TALPA

Zondag 18 december is Henny Huisman om 21.30 uur te zien bij Talpa met een avond vol gezelligheid en warme herinneringen in de 'PostcodeKanjer Comebackshow'. Samen met kijkers en bekende presentatoren blikt hij terug op 15 jaar tv-geschiedenis van de grote, spectaculaire shows ten bate van de Postcode Loterij.

Zo gaat Ron Brandsteder op bezoek bij het Amsterdams gezin dat destijds in het programma 'De Kans van je Leven' op het nippertje prachtige prijzen aan hun neus voorbij zag gaan. In de studio krijgen zij van Henny een herkansing. Verder worden mensen in en buiten de studio op vertrouwde wijze door Henny verrast met een ouderwetse Surprise zoals dat alleen maar kan in de Surprise Show. Linda de Mol laat zien hoe het nu met de winnaars uit Postcode Loterij Miljoenenjacht gaat en hoe zij met hun plotseling verworven rijkdom omgaan. Tevens is er een spetterend Sterren Playbackshow optreden te zien, waarin Robert Schoemacher in de huid kruipt van niemand minder dan Robbie Williams.

Uiteraard komen ook de goede doelen van de Postcode Loterij aan bod.

PostcodeKanjer Comebackshow, zondag 18 december 21.30 uur bij Talpa.

Talpa TV is onderdeel van Talpa Media Holding. De belangrijkste onderdelen daarvan zijn de radiodivisie met zenders in Nederland, België en Denemarken, en het Nederlandse televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---