Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Feestweken bij de OBA

In deze feestelijke periode in december staan er bij de Openbare Bibliotheek Amsterdam een aantal leuke activiteiten op het programma.

Zondag 18 december vaart 't Literair Vaararrangement vanaf 13.00 uur door de grachten van Amsterdam. Speciale gast is Aart Staartjes. Hij zal vertellen over zijn boek Aarts vader. Na afloop is er rond 14.45 uur een signeersessie in de Centrale Bibliotheek, Prinsengracht 587. Wilt u hierbij zijn, dan kunt u reserveren via www.lovers.nl of bel naar: 020-5301090

Diezelfde middag vindt er ook het optreden van het Amsterdams Smartlappenkoor plaats in de Centrale Bibliotheek, Prinsengracht 587. Deze muzikale middag begint om 15.00 uur en u mag allemaal meezingen! Toegang: ¤ 5,00. Met OBA-pas, Stadpas, 65+ of CJP: ¤ 4,00 Kaarten kunt u reserveren via het AUB Ticketshop op het Leidseplein of via het AUB Ticketpoint in de Centrale Bibliotheek. Gasten die zijn mee geweest tijdens 't Literair Vaararrangement krijgen gratis toegang tot het optreden van het Smartlappenkoor. (Moet bij reservering worden aangegeven)

Op woensdag 21 december om 19.00 uur is Manon Uphoff te gast in de Centrale Bibliotheek om te spreken over haar boek Koudvuur. Deze nieuwe roman gaat over een ongelukkig gezin waarin de kinderen toch proberen een soort familiegevoel te creëren. IJzersterk zijn de dwingende, precieze zinnen waarmee personen, relaties en gebeurtenissen worden neergezet. Toegang: ¤ 5,00. Met OBA-pas, Stadpas, 65+ of CJP: ¤ 4,00 Kaarten kunt u reserveren via het AUB Ticketshop op het Leidseplein of via het AUB Ticketpoint in de Centrale Bibliotheek.

///////////////////////////////////// einde persbericht ////////////////////////////////////////////

Noot van de redactie,