Ingezonden persbericht


UITNODIGING

Op zondag 18 december aanstaande vindt in Galerie Haags aan de Koningin Emmakade 148 de derde aflevering van de hedenhaagse talkshow 'Over Kunst Lullen' plaats. Dit keer is het centrale thema 'Censuur in de kunst'.

Zijn er nog taboes? Wat is tegenwoordig nog een onbehoorlijkheid? Bestaat er nog zoiets als goede smaak? Overstijgen de commerciële belangen de vrijheid van meningsuiting soms niet al te veel? Hoe fundamenteel mag de hedendaagse voorvechter van het vrije gedachtengoed nog zijn? Een talkshow over gecensureerde kunst en literatuur en het waarom daarvan...

Aan de stamtafel schuiven in ieder geval de bekende columnisten Julius Pasgeld (o.a. bekend van De Posthoorn) en Alfred Birney (auteur en columnist in o.a. AD Haagsche Courant). Beiden hebben hun sporen op het gebied van de censuur dik verdiend hebben (ofwel: ze kunnen erover meepraten). Niet aanwezig zijn Ayaan Hirsi Ali en Theo van Gogh. Het gesprek wordt geleid door Frans de Leef (altijd politiek correct) en Robert-Jan Rueb (ook niet bekend vanwege enig zelfreinigend vermogen). En er is muziek van Katbite.
Uw gastheer is Marcello.
OVER KUNST LULLEN
Hedenhaagse talkshow

ZONDAG 18 DECEMBER
15.00 uur - inloop
15.30-16.45 uur - programma
16.45-17.30 uur - napraten
TOEGANG GRATIS

GALERIE HAAGS
Koningin Emmakade 148-149
2518 JK Den Haag

-----