Eemland zuid 10.30 uur

Utrecht 18-12-2005 - Nieuwsberichten district Eemland zuid

Zware hersenschudding

AMERSFOORT- Op zondagochtend raakte een vrouw gewond na een aanrijding. Omstreeks 00.45 uur fietste een 16-jarig meisje uit Amersfoort over de Heiligenbergerweg. Ter hoogte van de kinderboerderij stak zij de straat over. Kennelijk had de 18-jarige automobilist uit Leusden dit te laat in de gaten en het meisje werd aangereden. Het meisje kwam te val en haar fiets werd overreden door een tractor. Het meisje werd vervoerd met een hersenschudding vervoerd naar het ziekenhuis.

Baldadig

AMERSFOORT- Op vrijdagavond werd omstreeks 21.45 uur een 16-jarige jongen uit Amersfoort aangehouden nadat hij straatmeubilair had vernield. Dit werd gezien door agenten en de jongen kreeg voor zijn gedrag een bekeuring.

Vernieling gebouw

AMERSFOORT- Op zaterdagochtend werd een jongen aangehouden nadat hij vernielingen had gepleegd. Omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding dat personen rondliepen in het oude jeugdhonk aan de Oude Zevenhuizerstraat. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen een drietal jongens aan. Twee van hen wisten echter te vluchten en de 16-jarige jongen uit Amersfoort kon worden aangehouden. In het gebouw waren vernielingen gepleegd.