Eemland Noord, 10.40 uur

Utrecht 18-12-2005 - Nieuwsberichten district Eemland Noord

Vermoedelijke brandstichting

SOEST Zondagochtend omstreeks 04.00 uur kreeg de politie een melding dat er aan de Soesterengweg een woning in brand stond. Ter plaatse bleek het gelukkig- slechts een hoekje van het rieten dak in brand te hebben gestaan. De buren hadden reeds met de tuinslang al de eerste maatregelen getroffen. De politie vermoedt brandstichting en heeft de zaak in onderzoek.

Geweld

BAARN Zaterdagochtend omstreeks 02.30 uur heeft een 16-jarige jongen uit Baarn een pak slaag gekregen van een groep van vijf andere jongens en heeft hierbij een aantal verwondingen aan zijn gezicht opgelopen.

Tijdens surveillance werd de politie aangesproken door drie jongens, waarvan een van hen een pak slaag had gekregen van een groepje van vijf andere jongens. De politie heeft op aanwijzingen van de getuigen gezocht naar de vijf jongens, die niet meer werden aangetroffen. Nader onderzoek volgt.

Rijden onder invloed

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG Zondagochtend omstreeks 02.10 uur heeft de politie een 28-jarige man uit Bunschoten-Spakenburg aangehouden wegens rijden onder invloed.

Tijdens surveillance zag de politie een personenauto een parkeerterrein aan het Schansplein oprijden. De bestuurder reed stapvoets en wilde een bocht naar rechts maken, waarbij hij een massieve houten paal raakte. De bestuurder bleek onder invloed van alcohol en is daarop aangehouden. Op het bureau blies de man 560 ug/l. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt en de man is heengezonden met een rijverbod van zes uur.