Politie Zeeland


---


W-7565-2005 Overstekende ree
Op de Grindweg in Westkapelle zijn zaterdagavond twee auto's op elkaar gebotst doordat een ree plots de rijbaan overstak.
De 41-jarige jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal remde nog af maar kon een botsing met het dier niet voorkomen.
Een 81-jarige automobilist uit de gemeente Veere, die achter hem reed, kon niet tijdig afremmen waardoor een aanrijding volgde.
De ree is gewond geraakt maar weggevlucht. Een jachtopzichter is ter plaatste geweest en heeft nog naar het dier gezocht maar niets aangetroffen. Zondag wordt de zoektocht voortgezet.
De auto van de man uit de gemeente Veere moest weggesleept worden, de andere automobilist kon zijn weg vervolgen.

W-7566-2005 Verkeersongeval tussen fietser en auto
Op de Singel/Scheldestraat in Vlissingen vond zaterdag omstreeks 19.30 uur een ongeval plaats.
Een 44-jarige automobilist uit die plaats reed over de Singel komende uit de rchting van het tankstation. Ter hoogte met de kruising Paul Krugerstraat sloeg hij af maar verleende daarbij geen voorrang aan een 21-jarige fietser eveneens uit Vlissingen.
De fietser reed zonder licht.

W-7567-2005 Gewonden
Op de Doelweg in Arnemuiden vond zaterdag rond 18.00 uur een ongeval plaats.
Een 32-jarige automobiliste uit Eindhoven kwam op bovengenoemde weg in aanrijding met een tegenligger, 22-jarige automobilist uit Zoetermeer.
Door de botsing week zij uit naar rechts en botste frontaal op een lantaarnpaal.
Haar inzittende, een 65-jarige vrouw uit de gemeente Middelburg is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
De auto is aan de voorzijde zwaar beschadigd.

W-7568-2005 Aanhouding voor verzet en belediging
Op het Baskenburgplein in Vlissingen is zaterdagavond om 20.50 uur, tijdens een verkeerscontrole, een 47-jarige vrouw uit Oost-Souburg aangehouden.
De vrouw werd gewaarschuwd voor het rijden zonder verlichting op haar fiets maar wilde niet meewerken.
Ze wilde haar ID-kaart niet tonen, beledigde de agenten en werd agressief.
Ze is meegenomen naar het bureau en ontving proces verbaal.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.