Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Angerlo - beschonken Duivenaar met auto te water en gewond
Publicatiedatum: 18-12-2005 14:27:16

Een negentienjarige automobilist uit Duiven heeft zaterdagavond verwondingen opgelopen nadat hij in Angerlo met zijn wagen te water was geraakt. De man bleek tevens onder invloed van alcohol. Het ongeval gebeurde rond kwart voor negen, toen de Duivenaar op de Grote Veldstraat door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur verloor en in een naast de weg gelegen water reed. Buurtbewoners haalden de gewonde Duivenaar uit zijn auto. Om dat op dat moment nog niet duidelijk was of er meer personen in de auto zaten werd ook de brandweer gealarmeerd. Brandweerlieden troffen echter geen andere inzittenden meer aan. Politieagenten roken alcohol bij de Duivenaar en hebben in het ziekenhuis bloed af laten nemen voor een bloedproef. In afwachting van de uitslag daarvan is het rijbewijs van de man ingevorderd. De toedracht van het ongeval wordt nog nader onderzocht.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Duiven - hoogwerker aangereden:man gewond

Publicatiedatum: 18-12-2005 14:26:12

Een 31-jarige man uit Almelo is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij betrokken was geraakt bij een ongeval op de A12 bij Duiven. Het slachtoffer was aan het werk in een hoogwerker bij een viaduct. In verband met de werkzaamheden waren de beide rijbanen afgesloten en moest het verkeer via de vluchtstrook rijden. Een 49-jarige trucker uit Delfgauw raakte met zijn wagen de hoogwerker, waarna de Almeloër gewond raakte. Het slachtoffer is met beenletsel naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was er geen drank in het spel bij de vrachtwagenchauffeur.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Duiven - politie zoekt getuigen van mishandeling
Publicatiedatum: 18-12-2005 14:25:27

De Duivense politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 24-jarige man uit Zevenaar. Het slachtoffer was daarbij gewond geraakt en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Het incident gebeurde vrijdagmiddag even na vier uur op de Broekstraat, ter hoogte van het viaduct onder de A-12. Volgens het slachtoffer zouden daar drie mannen hebben gestaan die hem van zijn fiets zouden hebben geschopt. Vervolgens zou er op het slachtoffer zijn ingeslagen en getrapt. Op een gegeven moment waren de drie weggerend richting Duiven. Het slachtoffer meldde zich later bij de politie en had verklaard dat het om drie mannen van ongeveer 24 jaar zou gaan met kale hoofden, allen ongeveer 1.80 m lang. De drie zouden donkere kleding gedragen hebben. Getuigen die meer informatie hebben kunnen contact opnemen met de politie in Duiven via 0900-8844. Kent u de daders maar kennen zij u ook? Bel dan anoniem met `M' via 0800-7000.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Westervoort - hennepkwekerij ontmanteld

Publicatiedatum: 18-12-2005 14:24:56

In een woning in Westervoort heeft de politie vrijdag een hennepkwekerij ontmanteld. Daarbij werd ook een 22-jarige vrouw aangehouden die in het pand verbleef. De Westervoortse politie besloot een onderzoek in de woning in te stellen na anonieme tips. Agenten stuitten op een hoeveelheid van ruim 900 planten, verdeeld over meerdere ruimtes in de woning. De planten werden naast de gebruikelijke kwekerijapparatuur vernietigd. Door het energiebedrijf werd de stroommeter weggehaald nadat gebleken was dat er ook illegaal stroom werd afgetapt. De verdachte vrouw is na verhoor vrijgelaten. Zij zou de woning slechts als slaapplaats hebben gebruikt, aldus haar verklaring. Het onderzoek naar de verantwoordelijken voor de kwekerij wordt nog voortgezet.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden