Vlaamse overheid

Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap persmededeling van het ministerie van de vlaamse gemeenschap 18

november 2005

Seminarie Vrouwelijk Ondernemerschap

Op 19 december 2005 organiseert het Euro Info Centre van het ministerie van de Vlaamse Gemeenschap een seminarie over "Vrouwelijk Ondernemerschap".
Dit seminarie richt zich in de eerste plaats tot potentiële vrouwelijke ondernemers en verder tot alle bedrijven in Vlaanderen.
Verschillende vrouwelijke ondernemers zullen vanuit hun praktijkervaring hun visie over het vrouwelijk onderne- merschap toelichten.
Tegelijkertijd is dit seminarie het forum bij uitstek om van gedachten te wisselen met mensen die dezelfde doelstel- ling nastreven: ondernemen als een uitdaging! Het seminarie vindt plaats in het Markiesgebouw, Markies- straat 1, 1000 Brussel. Het Markiesgebouw ligt op een loop- afstand van het station van Brussel-centraal. U kunt gratis parkeren in het gebouw.

Het seminarie begint om 9.30 uur en eindigt rond 12.30 uur. De toegang is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Achteraf biedt het Euro Info Centre een broodjeslunch aan. U kunt u inschrijven via e-mail op euroinfocen- tre@vlaanderen.be vóór vrijdag 16 december 2005.