Gemeente Oss


14/12/2005 - Herinrichting Kardinaal de Jongplein e.o. Informatieavond maandag 19 december

In 2002 is bij de gemeente Oss het verzoek binnen gekomen tot samenvoeging van twee winkelpanden tot één supermarktvestiging aan de Kardinaal de Jongstraat. Het gemeentebestuur heeft destijds, met in achtneming van een aantal voorwaarden, daarmee ingestemd. Om aan deze voorwaarden te kunnen voldoen is een herinrichtingsplan opgesteld. Dit plan is op een inspraakavond op 4 juni 2002 gepresenteerd en met de belangstellenden besproken. Naar aanleiding van deze bijeenkomst is het plan op een aantal punten aangepast.

Informatieavond
Mede door de ontwikkelingen binnen de supermarktbranche is pas nu het plan voor de herinrichting zover gevorderd dat in maart 2006 met de daadwerkelijke uitvoering kan worden begonnen. Aangezien de inspraakavond aanzienlijke tijd geleden heeft plaatsgevonden, lijkt het de gemeente Oss en de wijkraad Schadewijk goed om het plan nogmaals onder de aandacht te brengen. Dit gebeurt tijdens de wijkraadvergadering op maandag 19 december. U bent van harte uitgenodigd deze vergadering vanaf 19.30 uur in wijkcentrum 't Hageltje, Hagelkruisstraat 13 in Ossbij te wonen.

Inzage
Ook ligt het plan vanaf 20 december 2005 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Publieksvoorlichting in het gemeentehuis van Oss.Vragen over dit project kunt u stellen aan de projectleider, de heer J.Voets. Deze is tijdens kantooruren bereikbaar op nummer 629 579.