Llink


747 Live


ma 19 december 2005 van 14:00 uur tot 15:45 uur op 747 AM

deze aflevering

Pieter Kramer & Jacqueline Blom

747Live staat deze week in het teken van soul. Loes Luca ontvangt Pieter Kramer, regisseur van het Ro Theater, in Blits. Met hem en actrice Jacqueline Blom praat ze uitgebreid over hun nieuwe theaterstuk Soul, een nieuwe muzikale theatervoorstelling over een plek in de wereld waar je kunt zijn wie en wat je wilt zijn. Rich! Famous! Beautiful!

Ted Langenbach

Als er iemand iets weet van uitgaan, dan is het Now & Wow man Ted Langenbach wel. Waar hij echter ook het een en ander van af weet, is soul, dus was het niet meer dan logisch om ook hem uit te nodigen voor deze speciale soul-uitzending.

Gina Kranendonk

747 Live horti-culti reporter Gina Kranendonk is in de wereld van de kerstbomen gedoken. Wat zijn de trends voor dit jaar? Een biologische boom huren of leasen, zelf uitgraven? De boom kaal laten of juist met houten kerstballen versieren? Verder heeft Gina een pluim voor een gemeente in Nederland die het beste kerstbomen-uitleen systeem heeft.

Inburgeringskaraoke

All-round reporter Jack Kerklaan gaat elke week op zoek naar een illi of lega om te kijken hoe het staat met diens inburgering. Hoe kan dit beter gebeuren dan door een inburgeringskaraoke, waarbij de illi of lega een oer-hollands lied ten gehore mag komen brengen. Is dit succesvol, dan mag hij zich ingeburgerd noemen. Lukt dit niet, dan is het oordeel van Rita Verdonk onverbiddelijk: het land verlaten.