Ingezonden persbericht


persbericht

Hilversum, 16 december 2005

zinderende finale katja vs. bridget

Het houdt de gemoederen in Nederland al weken bezig: Wie gaat er winnen? Wordt het Katja of toch Bridget? In de afgelopen weken was onder andere al te zien wie de beste sporter, het grappigst en de beste moeder is. In de slotuitzending op maandag 19 december van 21.40 tot 22.20 uur op Nederland 2 is te zien wie het meeste geld ophaalt voor het goede doel en de uiteindelijke winnaar wordt van het BNN programma Katja vs. Bridget.

Het gaat er om spannen voor de vrouwen, want de stand is 3 - 2 voor Katja. De laatste opdracht voor Katja en Bridget wordt ook de meest ultieme opdracht: Wie haalt het meeste geld op voor het goede doel? Katja trommelt haar goede vrienden op, waaronder Wendy van Dijk, om via een benefietdiner zoveel mogelijk geld op te halen voor de mensen in Pakistan. Bridget kiest haar eigen stichting Dutchypuppy als goed doel en gooit letterlijk en figuurlijk haar lichaam in de strijd. Via een media-offensief en optredens in SBS Shownieuws, Jensen, Evers Staat Op, RTL Boulevard en Goedemorgen Nederland roepen Katja en Bridget kijkers en luisteraars op om geld te doneren voor hun goede doel. En dan woedt er natuurlijk ook nog de strijd op internet en vinden de kerstnummers van de dames hun weg omhoog in de hitlijsten.

In Katja vs. Bridget komen twee gezworen vriendinnen - Katja & Bridget - als kemphanen tegenover elkaar te staan. Iedere afleveringen krijgen de dames een opdracht die ze zo goed mogelijk moeten volbrengen. Dit zijn zowel mentale als lichamelijke uitdagingen.