Landelijke bustour om te helpen bij keuze voor zorgverzekering

Zorgkiezer.nl

AMSTERDAM- Vandaag start ZorgKiezer.nl vanuit Amsterdam met een landelijke bustour in een ultieme poging om de consument te helpen bij hun keuze voor een nieuwe zorgverzekering. Uit onderzoek van ZorgKiezer.nl bleek vorige week dat bijna de helft van alle Nederlanders het gevoel heeft onvoldoende geinformeerd te zijn over de nieuwe verzekering, maar wel zijn keuze voor de kerst gemaakt wil hebben. Daarom gaat ZorgKiezer.nl in deze beslissende week met een bus het land in om mensen te helpen bij hun keuze voor een nieuwe zorgverzekering.

Peter Ruys van Zorgkiezer.nl: 'Deze week is beslissend, de mensen weten het nog niet maar willen hun nieuwe zorgverzekering voor de kerst geregeld hebben. Wij gaan met een bus het land in om de mensen duidelijk te maken dat er echt wat te kiezen valt. En als jij niet kiest voor een zorgverzekeraar, kiest de zorgverzekeraar jou. En dat dat niet altijd de beste keuze is lijkt me duidelijk.'

De aftrap voor de 'week van de zorgkiezer' is om 12.00 uur op de Dam in Amsterdam, waarna een groot aantal steden in Nederland zullen worden aangedaan. Verschillende prominenten zullen een etappe meerijden in de bus. Zo zal de Utrechtse wethouder van volksgezondheid Van Kleef als een van de eersten in de bus een polistest doen.

Met een landelijke bustour, een informatienummer 0900-123 ZORG en een polistest via internet, vergelijkbaar met de kieswijzer, tracht ZorgKiezer.nl, een van de grootste Nederlandse sites voor zorg en ziektekosten, mensen te helpen met hun keuze voor een nieuwe zorgverzekering.

Einde kopij

De bustour start maandag om 12.00 uur op de Dam in Amsterdam en doet verder vandaag Alkmaar, Almere en Utrecht (15.30 uur) aan. In de bus kunnen consumenten terecht met al hun vragen over het kiezen van een zorgverzekering en kunnen zij via internet een polistest doen. Wanneer u mee wilt met de bustour of voor verdere vragen over het persbericht of kunt U contact opnemen met Peter Ruys van ZorgKiezer.nl via 06- 5355 585. Zie ook www.zorgkiezer.nl/bustour