Amsterdam Airport Schiphol

Suitsupply opent winkel op Schiphol Plaza

Schiphol, 19 december 2005

Schiphol Plaza is een bijzondere winkel rijker. Bij Aankomst 3 heeft Suitsupply op vrijdag 16 december een nieuwe vestiging geopend. In deze winkel kunnen passagiers, bezoekers, afhalers en Schipholwerkers nu terecht voor pakken 'op maat'. Suitsupply is gespecialiseerd in herenkleding zoals pakken, dassen en shirts. De pakken kunnen door de eigen kleermakers direct op maat worden vermaakt.

Suitsupply heeft al vijftien vestigingen in Nederland. De actuele collectie en snelle service van dit bedrijf zijn voor Schiphol Plaza een aanwinst; reizigers en bezoekers kunnen 's ochtends een pak passen en deze al dezelfde avond, 'op maat' vermaakt, ophalen.

Schiphol Plaza
Schiphol Plaza is het stadsplein van de AirportCity. Het overdekte plein is de toegang naar Aankomst- en Vertrekhallen en het treinstation. Schiphol Plaza biedt passagiers, Schipholwerkers, afhalers en wegbrengers dertig winkels en twaalf horecagelegenheden met de ruimste openingstijden van Nederland; van zeven uur 's ochtends tot tien uur 's avonds. Schiphol Plaza heeft ook een kapper, een drogist en een supermarkt. Verschillende horecagelegenheden zijn zelfs 24 uur per dag geopend.

Met 42,5 miljoen passagiers en ruim 1,4 miljoen ton vracht was Amsterdam Airport Schiphol in 2004 de vierde luchthaven van Europa in aantallen passagiers en de derde in vrachtvolume. Zo'n 90 lijndienstmaatschappijen verbinden de luchthaven op rechtstreekse vluchten met ca. 250 bestemmingen over de hele wereld. Schiphol is daarmee een van de vier belangrijkste mainports of hubs van Europa en een van de twee Europese thuisbases van Air France-KLM en de SkyTeam alliantie. De luchthaven Schiphol is ook een belangrijke economische motor voor de regio. Op de luchthaven waren eind oktober 2004 57.600 mensen werkzaam.

Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland en heeft als ambitie om een van de meest toonaangevende luchthavenondernemingen ter wereld te zijn. http://www.schiphol.nl


Voor informatie: pressoffice@schiphol.nl