Politie Zeeland


---


O-7580-2005 Woninginbraak
Zondag tussen 13.00 en 22.30 uur is er ingebroken in een woning aan de Vroonlandseweg in Kapelle.
Tijdens afwezigheid van de bewoners werd de woning doorzocht. Voor zover bekend is nog niet duidelijk of er iets is weggenomen.

W-7581-2005 Automobilist rijdt door na aanrijding bromfietser
In haar woonplaats is zondagavond een 16-jarig meisje uit Middelburg gewond geraakt aan haar knie nadat zij was aangereden door een personenauto.
Ze wilde op haar bromfiets vanaf het fietspad bij MacDonalds bij groen licht de Torenweg oversteken en werd toen aangereden door een personenauto. Het meisje kwam hierbij ten val en liep hierbij licht gewond aan haar knie. De automobilist(e) reed vervolgens door zonder zijn/haar identiteit bekend te maken. De auto betrof een zwarte, uitgebouwde personenauto voorzien van een sportuitlaat.

W-7582-2005 Rijbewijs ingevorderd
Een 37-jarige automobilist uit Vlissingen is zondag rond 00.15 uur op de Coosje Buskenstraat in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Uit de afgenomen blaastest bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en tegen de bestuurder werd proces-verbaal opgemaakt.

O-7583-2005 Rijden onder invloed
Op parkeerplaats 't Rak langs de A58 t.h.v. Rilland is maandagmorgen een 44-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Rond 09.00 uur zagen agenten de automobilist met zijn mistlichten aan rijden op de parkeerplaats. Toen zij hem hierover aanspraken, roken ze een alcohollucht waarop van de bestuurder een blaastest werd afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 2 maal de toegestaane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur en een boete.

Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.





Politie Zeeland