The supply company

P E R S B E R I C H T
Etten-Leur, 19 december 2005

The Supply Company brengt origineel kerstcadeau

Kwaliteitssokken onder de kerstboom

De mannensok staat in de top 10 van veel gevraagde (relatie)cadeaus. Daarom lanceert The Supply Company een origineel online-kerstabonnement op kwaliteitssokken. Wie zich aanmeldt, heeft het eerste kerstcadeau al binnen: een megagrote kerstsok.

Tel op het voordeel van een abonnement op sokken: de ontvanger krijgt op permanente basis stijlvolle sokken bezorgd in de brievenbus. Afhankelijk van het soort abonnement, heeft het geschenk gedurende een lange periode een hoge attentiewaarde! Speciaal voor kerst zijn de sokken verpakt in een traditionele, megagrote kerstsok van 50 centimeter. 'Een leuke gimmick, want die kerstsok kun je bewaren bij je andere kerstspullen en gebruiken om kleine cadeaus in te doen,'aldus Angélique van Gils van The Supply Company. Bij een reguliere zending zijn de sokken verpakt in een duurzaam, stoffen zakje dat door de brievenbus kan.

Sokken op voorraad
Stijlgoeroes zijn het er over eens dat mannen van nature hunkeren naar vaste onderdelen in hun garderobe. Traditionele basics als t-shirts en sokken, zijn kledingstukken met een universeel karakter; wereldwijd gedragen en onmisbaar voor dagelijks gebruik. Een grote ergernis voor mannen is 'misgrijpen' en daarom richtte Angélique van Gils The Supply Company op. Angélique, telg uit de befaamde Van Gils-familie, bedacht hiermee een passende oplossing voor het alom bekende sokkenprobleem. 'Komende uit een familie die zich al jaren in de modeindustrie begeeft en wel specifiek de herenmode, vroeg ik mij af of ik ervoor kon zorgen dat geen man ooit zonder mooie sokken zit. Het antwoord kwam snel en lag voor de hand: een abonnement op sokken! Hiermee zou elke (zaken)man eindelijk verlost worden van zijn sokkenprobleem; met andere woorden: NOOIT meer zonder sokken,' aldus Angélique van Gils. Behalve sokken, zijn er ook T-shirts te bestellen bij The Supply Company. Het concept sluit naadloos aan op de trend dat de doordeweekse leefstijl zo efficiënt mogelijk wordt ingedeeld, en er volop gebruikt wordt gemaakt van comfortverschaffende zaken om de drukte te kunnen hanteren.

De ene sok is de andere niet
Sokken die ineens verdwenen zijn, sokken met een gat, verkleurde sokken, sokken waar de rek uit is, of sokken die gekrompen zijn. Vrijwel elk huishouden kent het 'sokkenprobleem' en hoe je ook je best doet om de sokkenvoorraad netjes op peil houden, het lukt vrijwel niemand. Er zijn dus legio redenen om een online abonnement op sokken te nemen of cadeau te doen aan een relatie. The Supply Company biedt uitsluitend kwaliteitssokken aan waarbij er keuze is uit Business Class sokken (comfortabel, modieus op kuithoogte), First Class sokken en kousen van Egyptische katoen of wol, en specials als Fly & Care kniekousen die de bloedcirculatie van de benen bij lange vliegafstanden stimuleren. Met het 'abonnement op sokken' van The Supply Company, houdt iedereen op simpele wijze de voorraad sokken op orde tegen een vaste prijs. Het speciale kerstsokkenabonnement loopt tot kerst 2005.

Kies via de site www.thesupplycompany.nl uit de verschillende abonnementen: één of méér keer per jaar drie paar sokken in de brievenbus. Onder het motto 'different socks for different men' biedt socksupply de keuze uit diversen kwaliteiten en kleuren. Er is al een socksupply-abonnement vanaf 25,- euro. Behalve Socksupply biedt The Supply Company ook een T-shirtsupply, abonnement op T-shirts en NIEUW voor dames Pantysupply, het pantyabonnement. In de Benelux worden geen verzendkosten in rekening gebracht.


Noot voor de redactie,