Politie Gelderland-Zuid

Politie onderzoekt aanrijding

Buren 19-12-2005 - (05)

Gistermiddag is rond 17.40 uur een 33-jarige automobilist uit Tiel op de Tielseweg in Buren tegen een wegwijzer gebotst. De automobilist reed in de richting van Tiel. Enkele autos reden hem, uit tegengestelde richting, tegemoet. Een van de automobilisten haalde in. Hierdoor moest de automobilist uit Tiel uitwijken.

Het scheelde weinig of een aanrijding was ontstaan. Door de uitwijkmanoeuvre raakte de Tielenaar van de weg en botste tegen de wegwijzer. De automobilist die inhaalde, reed verder in de richting van Buren. Door de aanrijding raakte de gehele rechterzijde van de auto van de Tielenaar beschadigd.

Van de automobilist die inhaalde is bekend dat hij in een donkerkleurige Mercedes-Benz reed. De Mercedes was voorzien van een bordje met taxi.

De politie is een onderzoek gestart en zou graag in contact komen met getuigen die iets van dit ongeval hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen met de politie op het telefoonnummer 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook, via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0800 7000.