Ingezonden persbericht


Persbericht

Salland verzekeringen zet eService Center(TM) in voor afhandeling klantvragen

Wilp, 19 december 2005 - Zorgverzekeraar Salland verzekeringen heeft het complete eService Center(TM) van Trinicom in gebruik genomen. Medewerkers vinden daardoor sneller de benodigde informatie om klantvragen te beantwoorden. Bovendien kunnen klanten, indien gewenst, eerst zelf naar het antwoord zoeken op de website. In 2006 zal ook de chat-module worden toegevoegd, zodat de verzekeraar een virtueel spreekuur kan organiseren.

Salland verzekeringen heeft een aantal redenen om het eService Center(TM) in te zetten. Zo vindt men het van belang dat medewerkers altijd up-to-date informatie verschaffen aan klanten. Verder was het gewenst het algemene kennisniveau van de medewerkers te verhogen. Tenslotte besloot Salland verzekeringen te gaan werken met een facilitair callcenter om de groei van het telefoonverkeer rondom de introductie van het nieuwe zorgstelsel het hoofd te kunnen bieden. Dat callcenter maakte al gebruik van het eService Center™.

"We hebben gekozen voor het eService Center(TM) omdat dat een gebruiksvriendelijk systeem is, met een eenvoudig en overzichtelijk opgezette kennisbank. Het feit dat het Ministerie van VWS het systeem gebruikt vormde bovendien een belangrijke referentie voor ons", vertelt Ruud Olijve, verantwoordelijk voor de cliëntenservice bij Salland verzekeringen. "Over de resultaten tot nu toe zijn we zeer tevreden. Onze medewerkers zijn in staat om e-mails sneller te beantwoorden en we kunnen de status van de beantwoording beter volgen. Ook de web selfservicesite wordt goed bezocht, waarbij een aanzienlijk percentage van de vragen daadwerkelijk beantwoord wordt."

Volgend jaar gaat Salland verzekeringen ook de chat-module implementeren, zodat medisch adviseurs een virtueel spreekuur kunnen houden met klanten. "Bij Trinicom zijn we daarnaast bezig met het inzichtelijk maken van de feitelijke klanttevredenheid bij het klantcontact en het gedetailleerd registreren van de zogenaamde call-drivers. Salland verzekeringen is één van de bedrijven waarbij we een pilot gaan uitvoeren met dit nieuwe systeem", vertelt Wilco Rietberg, Algemeen Directeur van Trinicom.

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel De Lathmer in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management en agent support. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van zijn kernproduct: het Trinicom eService Center(TM). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde eService software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot zijn klantenkring rekenen, waaronder ClientLogic, Thales, Zilveren Kruis Achmea, Volkswagen/Audi, TUI, Waterschapsbedrijf Limburg, Albert Heijn, Wolters Noordhoff en Tiscali. Trinicom is één van de snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, met een 25ste plaats in de Deloitte Technology Fast 500 EMEA. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl.


---

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Frieda Zieleman, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: frieda@influx-pr.com