1e persbericht van maandag 19 december 2005

Eindhoven, 19-12-2005 0M Berichten uit de regio

Maarheeze: Man met wapens in bedrijf aangehouden

De politie heeft maandagochtend rond 9.00 uur in het bureau aan de Kijkakkers een man van 51 jaar uit Heeze aangehouden. Bij een controle in zijn bedrijf aan de Rondven in Maarheeze vond de politie afgelopen woensdag 14 december een revolver en een dubbelloops jachtgeweer met bijbehorende munitie. Die zijn in beslag genomen. De man meldde zich vandaag bij de politie, waarna hij werd aangehouden en in verzekering werd gesteld voor verder onderzoek.

Geldrop: Inbraak in woning

Bij een inbraak in een woning aan de Wethouder van den Eijndenstraat is een verwarmingsketel weggehaald. Dat gebeurde tussen zondag 16.30 uur en maandag 12.00 uur. Een ruit van de keuken is ingeslagen.

Veldhoven: Dronken vrouw negeert rijverbod

Op de Run is maandagochtend rond 3.00 uur een 47-jarige vrouw uit Veldhoven aangehouden. Zij reed daar op haar snorfiets. De politie had het vermoeden dat de vrouw gedronken had. Zij blies een promillage van bijna 1,90. Met een proces-verbaal en een rijverbod tot 13.30 uur kon zij naar huis. Haar snorfiets werd door een familielid opgehaald. Om 7.50 uur zagen politiemensen haar, ondanks het rijverbod, over De Run rijden met de snorfiets. Tegen haar wordt ook proces-verbaal opgemaakt vanwege het negeren van een rijverbod.