Gemeente Tilburg

Datum
12 december 2005

Aanleg rioolaansluitingen Generaal de Wetstraat

Start werkzaamheden maandag 19 december 2005

Op maandag 19 december 2005 wordt in opdracht van de gemeente Tilburg gestart met de aanleg van enkele rioolaansluitingen voor de SBO school Zuid in de Generaal de Wetstraat. De rioolaansluitingen komen ter hoogte van huisnummer 31 t/m 55 te liggen. Op de achterzijde van deze brief vindt u een tekening met de exacte locatie.

Inhoud werkzaamheden

Bij SBO school Zuid in de Generaal de Wetstraat worden enkele rioolaansluitingen op het hoofdriool aangelegd. Tijdens de werkzaamheden wordt de verharding opengebroken en is de weg, ter hoogte van de werkzaamheden, tijdelijk volledig afgesloten voor verkeer.

Uitvoeringsplanning

Afhankelijk van het weer, duren de werkzaamheden ongeveer drie à vier werkdagen.

Tijdelijk verkeersmaatregelen

Ter hoogte van de werkzaamheden is de Generaal de Wetstraat tussen 09.00 en 17.00 uur volledig afgesloten voor het verkeer. Wij verzoeken u vriendelijk om de tegenovergelegen parkeerplaatsen vrij te houden en uw auto tijdelijk ergens anders te parkeren.

Meer informatie
Heeft u nog vragen over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met Anton Maas, toezichthouder rioolaansluitingen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 013 540 83 13.

( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( ( Alle informatie over actuele en toekomstige werkzaamheden aan riolering, wegen, groen en gemeentegebouwen, uitgevoerd door de gemeente Tilburg, is ook te bekijken op: http://openbarewerken.tilburg.nl


---- --