Gemeente Capelle a/d IJssel

Gemeenteraad Capelle aan den IJssel
| |
PERSBERICHT datum

15 december 2005

nummer
3

|                                                                              |
Raadsvergadering

Op 19 december vergadert de gemeenteraad vanaf 19.30 uur in de raadszaal van het gemeentehuis van Capelle aan den IJssel.

Onderwerpen
Onderwerpen waarover de leden van de raad een besluit nemen zijn onder andere:

Voorstel tot het vaststellen van de conceptnajaarsnota 2005 De raad spreekt over de invulling van de Najaarsnota 2005.

Voorstel tot het intrekken van de APV 2001 en het vaststellen van de APV 2006 De raad neemt een besluit over de intrekking van de APV 2001 en de vaststelling van de APV 2006. De aanpassingen komen voort uit de motie 'Versterking APV'. Het college werd opgedragen met een voorstel te komen om de APV 2001 aan te passen en minimaal de onderwerpen die de heer Hoogeveen, voormalig hoofd wijkpolitie, in zijn afscheidsspeech noemde daarbij te betrekken. De commissie Algemene en Bestuurszaken heeft in augustus met het voorstel ingestemd.

Voorstel tot het vaststellen van de Structuurvisie 2006-2020 Capellenaren, belanghebbende organisaties en overheden zijn in de gelegenheid gesteld om schriftelijk en per e-mail te reageren op de ontwerp-Structuurvisie. Ook zijn er bijeenkomsten geweest voor de WOP's en de ondernemers en is er in oktober met een breed publiek gebrainstormd over de Capelse identiteit tijdens het Stadsdebat. De raad neemt een besluit over de Structuurvisie.

Voorstel tot het vaststellen van de Nota Hoogbouw
De raad neemt een besluit over de Nota Hoogbouw. Het college stelt de gemeenteraad voor, na het schrappen van het Rivierfront van de Hollandsche IJssel als mogelijke locatie voor hoogbouw, de aangepaste Nota Hoogbouw vast te stellen.
---


Gemeente Capelle a/d IJssel