Ingezonden persbericht

Maak gratis je eigen fotoalbum op Wereldwijzer.nl

UTRECHT, 20051219 -- Nederlands grootste reiscommunity Wereldwijzer.nl introduceert online fotoalbums, waarmee het mogelijk is om je eigen vakantiefoto's op internet te plaatsen. Door heel eenvoudig de foto's op je computer aan te klikken plaats je ze in je persoonlijke fotoalbum op Wereldwijzer.nl. Vervolgens kunnen al je vrienden en familie ze direct via internet bekijken.


De foto's kunnen al in het persoonlijke fotoalbum op internet worden geplaatst als je nog op vakantie bent. Zo kun je iedereen direct jaloers maken. Elke foto die je plaatst kun je een titel en omschrijving geven, zodat de bekijker de achtergrond van de foto begrijpt. Vrienden en familie kunnen commentaar geven op een foto door een reactie te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om je eigen foto's als digitaal ansichtkaart te versturen! Na het plaatsen van de foto's in je digitale album heb je er het volledige beheer over en kun je ze verplaatsen, verwijderen of de titel en omschrijving van veranderen.

"Wij hebben een tijdje geleden een vakantiefoto wedstrijd op onze forums georganiseerd en kwamen er toen achter dat reizigers op internet vrijwel nergens terecht kunnen met hun digitale vakantiefoto's", aldus Riemer Coolen, sitemanager van www.wereldwijzer.nl. "Het leek ons toen niet meer dan logisch dat een reiscommunity als Wereldwijzer.nl deze extra dienst zeker aan haar leden moest gaan aanbieden."

Wereldwijzer.nl is een forumsite waar men allerhande informatie kan vinden over reizen over de gehele wereld. Er zijn forums over reizen naar Mexico tot reizen in ons eigen Nederland. Het forum over wintersport en het forum voor mensen die in het buitenland willen gaan wonen en werken, of dit al doen, zijn ook populaire ontmoetingsplaatsen voor reizigers. Daarnaast is het nu ook mogelijk om verschillende reizen via Wereldwijzer.nl te boeken.

Maandelijks bezoeken ruim 100.000 reizigers de site en de verschillende forums. Door middel van de nieuwe nieuwsdienst en de landenpagina's krijgt de reiziger nog meer informatie over een bepaald land of over een bepaalde reis die hij of zij wil gaan maken.




Wereldwijzer.nl