ICT Automatisering NV

PERSBERICHT pagina s: 1 Barendrecht, 19 december 2005

ICT KONDIGT BLOCK TRADE AAN IN KADER VAN INKOOPPROGRAMMA EIGEN AANDELEN

ICT Automatisering N.V. ( ICT ) maakt bekend dat zij overeenstemming heeft bereikt met een aandeelhouder over de inkoop van 25.000 aandelen. De prijs van de ingekochte aandelen is EUR 14,75 per aandeel.
De inkoop draagt bij aan het in het persbericht van 19 december 2005 aangekondigde aandelen inkoopprogramma om te kunnen voldoen aan de lopende management- en personeelsoptie-programma's.
/ / / / / / / / Profiel ICT
De activiteiten van ICT zijn onderverdeeld in de divisies ICT Embedded en ICT Solutions. ICT Embedded is marktleider op het gebied van embedded software, waar zij leverancier is van software gerelateerde diensten. ICT Solutions richt zich op het gehele software ontwikkelproces van informatiesystemen die een primair proces besturen of daarover informeren. De softwareontwikkeling betreft hoofdzakelijk klantspecifieke systemen. De projecten van ICT worden zowel in huis als op locatie van de opdrachtgever uitgevoerd. ICT opereert vanuit vijf vestigingen in Barendrecht, Eindhoven, Deventer, Groningen en München (Duitsland).

Voor nadere informatie:
De heer A. Schot, directeur ICT Automatisering N.V., telefoon: 0180 - 646 000 Website: www.ict.nl


---- --