Politie Rotterdam Rijnmond

Uitgave maandag 19 december

* DRUGSDEALER AANGEHOUDEN
OUDE WESTEN - Politiemensen van het district Rotterdam-Centrum hebben zondagochtend een 21-jarige Rotterdammer aangehouden op grond van de Opiumwet.
Omstreeks half twaalf werd door Cameratoezicht gezien dat er op de Adrianastraat een drugsdeal plaatsvond. Politiemensen hielden op de Josephstraat de 21-jarige verdachte aan. Hij was in het bezit van 17 bolletjes cocaïne. De Rotterdammer werd meegenomen naar het politiebureau en in verzekering gesteld.
De politie heeft een actieplan gemaakt om de drugsoverlast in het Oude Westen terug te dringen. Eerder werden er al enkele invallen in drugspanden gedaan waarbij diverse aanhoudingen werden verricht en hoeveelheden drugs en geld in beslag genomen.
* GEWONDEN BIJ AANRIJDING; POLITIE ZOEKT GETUIGEN

HOOGVLIET - De politie van Hoogvliet is op zoek naar getuigen van een aanrijding die zondagavond op het Gaderingviaduct plaatsvond. Door nog onbekende oorzaak ontstond er omstreeks half zeven een aanrijding tussen twee personenauto's. Door de aanrijding raakten een 38-jarige automobiliste uit Rhoon en haar 6-jarige zoontje bekneld. Nadat de brandweer het tweetal uit de auto had bevrijd, werd de vrouw met een bekkenbreuk naar het Medisch Centrum Rotterdam-Zuid gebracht en het kind met letsel aan zijn been naar het Sophia Kinderziekenhuis. De 38-jarige vader en een 4-jarig dochtertje liepen lichte verwondingen op en zijn door ambulancepersoneel overgebracht naar het Medisch Centrum Rotterdam-Zuid. De bestuurster van de andere auto, een 23-jarige vrouw uit Zeist, is naar de huisarts doorverwezen. De politie van het district Zuid en de Technische Ongevallendienst van de Verkeerspolitie stellen een nader onderzoek in naar deze aanrijding. Hierbij willen ze graag in contact komen met getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Hoogvliet via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

* CAFÉ OVERVALLEN
OUD-CHARLOIS - Twee nog onbekende mannen hebben in de nacht van zondag op maandag een café aan de Zuidhoek overvallen. Omstreeks één uur kwam het tweetal het café binnen en bedreigde het personeel met een mes. De overvallers namen een nog onbekend geldbedrag mee en renden weg in de richting van Charloisse Kerksingel.
Door de recherche van het district Zuid en de Technische Recherche wordt een nader onderzoek ingesteld.

Copyright © 2005 Politie Rotterdam-Rijnmond - disclaimer